Bestseller kaartspellen

Wij hebben een ruim assortiment aan kaartspellen die wij op verschillende manieren produceren. Zo kan je kiezen voor reguliere sets speelkaarten die wij uit voorraad kunnen bedrukken en leveren. Zo is het ook mogelijk om bij ons speelkaarten volledig op maat te laten maken die wij in Nederland produceren. Dit doen wij met hoogglans gelamineerde kaarten met een volledig in full colour bedrukte set speelkaarten inclusief het doosje. Deze optie bieden wij ook voor onze kwartet en memoryspellen. Speelkaarten kunnen wij ook tegen een lage prijs produceren in China.

Speelkaarten met logo

Het model met de toepasselijke naam ‘speelkaarten met logo’ kunnen wij volledig op maat maken. Dit model bestaat uit speelkaarten van 320 grams echt speelkaarten karton in het internationale Bridge-formaat (56 x 87 mm). De kaarten hebben 4 hoek-indexen en een spel heeft 55 kaarten (52 + 2 jokers en een bridge score kaart). De achterkant van alle kaarten en het hoogglans gelamineerde doosje kunnen geheel naar wens in full colour worden bedrukt. Speelkaarten personaliseren doen wij met Kobaldeck kaarten van absolute topkwaliteit!

Materiaal: Karton
Bedrukking: Full colour op rugzijde
Levertijd: 2-3 weken
Minimale afname: 75 stuks
Vanaf prijs: €0,88

Speelkaarten met logo

 

 

 

 

 

 

 

 

Speelkaarten in doosje:

Op zoek naar bedrukte speelkaarten die wij snel uit voorraad leveren? Ook deze set kunnen wij bedrukken met jouw logo, echter alleen op het doosje. Dit kaartspel bestaat uit 54 kaarten inclusief 2 jokers. Deze kunnen wij snel uit voorraad leveren, dus ben je op zoek naar een goedkoop maar leuk relatiegeschenk dat ook nog eens snel moet worden geleverd? Dan is dit model kaartspel een goede optie!

Materiaal: Karton (kaarten) en plastic (doosje)
Bedrukking: Tampondruk
Levertijd: ca. 1 week
Minimale afname: 100 stuks
Vanaf prijs: €0,60

Speelkaarten in doosje uit voorraad geleverd

 

 

 

 

 

 

 

 

Memoryspellen

Wil je graag een memoryspel bedrukken met jouw logo om als promotieartikel te gebruiken? Een erg leuk idee want memoryspellen zijn heel populair om met kinderen te spelen. Vaak honthouden zij de posities van de kaarten beter dan volwassenen, dus maken zij ook een goede kans om te winnen. Erg leuk voor kinderen dus! Wij kunnen memoryspellen all over in full colour bedrukken. Stuur jouw design naar ons op en wij gaan ermee aan de slag! Het spel bestaat uit 54 kaarten gemaakt van hoogwaardig karton verpakt in een gelamineerd doosje dat ook all over in full colour kan worden bedrukt.

Materiaal: Karton
Bedrukking: Full colour all over bedrukking
Levertijd: 2-3 weken
Minimale afname: 125 stuks
Vanaf prijs: €0,86

Memoryspellen met logo

 

 

 

 

 

 

Kwartet

Dit kwartetspel kunnen wij volledig personaliseren. Een leuk alternatief voor speelkaarten personaliseren. Kwartet is al tientallen jaren heel populair in Nederrland, dus het is altijd leuk om dit spel cadeau te geven aan jouw relaties. Het ideale spel om met kinderen te spelen!

Materiaal: Karton
Bedrukking: Full colour all over bedrukking
Levertijd: 2-3 weken
Minimale afname: 125 stuks
Vanaf prijs: €0,88

Kwartet met logo

 

 

 

 

 

 

Wil jij ook graag kaartspellen bedrukken en als relatiegeschenk weggeven aan jouw relaties? Neem dan snel contact met ons op en wij helpen jou graag verder! Kijk ook eens naar onze volledige categorie met kaartspellen!

Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: