Toon filteropties

Prijs

t/m

Tafelvlaggen bedrukken

Waarom tafelvlaggen bestellen? Een tafelvlag bedrukt met jouw logo of tekst straalt in grote mate professionaliteit uit. Op een beurs, conferentie of vergaderkamer, overal zijn de tafelvlaggen zichtbaar. De min oplage is 50 stuks.

Tafelvlaggen kunnen worden bedrukt als relatiegeschenk. U kunt een bedrijf vinden dat gespecialiseerd is in het bedrukken van tafelvlaggen en ze zullen u verschillende opties aanbieden voor het ontwerp en de locatie van de bedrukking. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in bedrukte relatiegeschenken streven vaak naar snelle levertijden en bieden de beste prijs. Bedrukte tafelvlaggen zijn een opvallend en praktisch relatiegeschenk voor uw medewerkers, klanten of zakenrelaties en ze zullen uw bedrijfsnaam of boodschap onder de aandacht brengen op beurzen, evenementen en vergaderingen.

Vanaf 250 stuk(s) Maandag 3 juni - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 2,94
Vanaf 50 stuk(s) -
vanaf € 2,79

Tafelvlaggen bedrukken met LOGO

Tafelvlaggen zijn perfect voor conferenties, vergaderingen, beurzen of zelfs alleen maar als een decoratie op uw kantoor in vergaderkamer. Tafelvlaggen kun je voorzien van LOGO of tekst en volledig custom made.

Prijzen Tafel Vlaggen

Door een breed scala aan tafel vlaggen leveren wij deze in elk budget. Zo leveren wij tafelvlaggen met een roestvrij stalen standaard of met een houten standaard.

Materialen Tafelvlaggen

Zoals eerder aangegeven leveren wij tafelvlaggen voor elk budget dus met verschillende materialen. Zo kunt u kiezen uit een tafelvlag gemaakt van 138 grams gecoat papier of 100% polyester.

Interesse? Wij zien jouw aanvraag graag tegemoet.

Tafelvlaggen Bedrukken LOGO - Tafelvlaggen bestellen

Montage en plaatsen van tafel vlaggen gaat heel eenvoudig. Deze tafelvlaggen geven wat kleur op de werkplek en verhogen de naamsbekendheid en professionaliteit van de conferentie of beurs.

CUSTOM MADE Tafelvlaggen

Tafel vlaggen worden volledig custom made en op maat gemaakt. Onze tafel vlaggen zijn volledig aan te passen naar jouw wensen.