Borduren

Borduren is een drukoptie dat ideaal is om te zorgen voor een luxe uitstraling. Deze drukoptie kan worden gebruikt bij verschillende soorten artikelen, maar de meest gangbare is textiel. Wij borduren dan ook veel caps, T-shirts, badjassen, handdoeken, etc. In de meeste gevallen doen wij dit in 1 tot 6 kleuren, maar in sommige gevallen kunnen wij tot maar liefs 15 kleuren borduren. Een goede optie dus om jouw logo een luxe uitstraling te geven in meerdere kleuren. Borduren is een slijtvaste drukmethode waardoor jouw logo er lang mooi op blijft zitten. Het is bij ons ook mogelijk om diverse tassen, rugzakken en laptoptassen te voorzien van een prachtige borduring.

Hoe borduren wij jouw relatiegeschenk?

Van jouw ontwerp die wij ontvangen hebben in EPS of AI formaat maken wij eerst een test opdruk. Deze gebruiken we om het aantal benodigde hechtingen te bepalen. Daarna wordt er aan beide zijden van het artikel een ring geplaatst die moet worden geborduurd. Daarna leggen we het product onder de naaimachine, zodat het borduren van start kan gaan.

Voordelen van borduren:

  • Luxe uitstraling
  • Veel verschillende kleuren mogelijk
  • Borduring gaat lang mee
  • Ruim drukoppervlak

Nadelen van borduren:

  • Relatief duur
  • Geen kleine details mogelijk
  • Borduren is tijdrovend, waardoor de levertijd langer wordt.

3D borduren

Nieuw is de optie om jouw relatiegeschenken te bedrukken door middel van een 3D borduring. Het proces is op een aantal kleine details na vergelijkbaar met de reguliere borduring. Het grootste voordeel van een 3D borduring is dat het mogelijk is om jouw logo er extra uit te laten springen. Bij 3D borduren wordt er namelijk gezorgd voor een verhoging van het logo met borduurschuim. Dit geeft dus een gaaf 3D effect!

Geborduurd logo 3D

Geborduurd logo 2D

Borduur machine

Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: