Jouw eigen webshop, dat kan bij Van Slobbe!

Soepel en uniform inkopen voor elke collega. 24/7

Voor het inkopen van bedrukte kleding tot themageschenken. En van schrijfwaren tot cadeau’s voor je klanten of medewerkers. Met de inkoopsoftware van Premium ID krijg je grip op alles wat daarbij komt kijken. Inkoopoplossingen op maat, ingericht voor jouw unieke organisatie. Voorbeeld van jouw eigen webshop, klik 'hier'

Soepel en uniform inkopen voor elke collega. 24/7

 

Inkopen eenvoudig gemaakt.

Met Premium ID zorg jij ervoor dat het inkopen van promotionele producten soepel verloopt en krijg je grip op alles wat hierbij komt kijken.
 

Geschikt voor grootzakelijk

Je kunt nu je organisatie laten profiteren van een centraal en uniform inkoopproces.

Brandportal-Webshop

Regel de inkoop van promotionele producten eenvoudig en efficiënt.
In de Brandportal bestellen medewerkers eenvoudig alle promotionele producten, themapakketten en giveaways.
We garanderen dat je huisstijl bij iedere bestelling 100% wordt nageleefd. Geselecteerde medewerkers en management hebben volledig inzicht in het bestelproces met dashboards en rapportages.
En door de centrale inkoop bespaar je direct kosten.

Medewerkers-webshop

Versterk de relatie tussen jou en je medewerkers met branded producten. Medewerkers die een leuk branded product voor zichzelf of voor een ander willen kopen – het komt vaak voor. Met de medewerkers-webshop voorzie je in die groeiende behoefte.

Cadeau-webshop

Verras je klant of medewerker met een branded cadeau of themapakket op maat. Of je nu een online evenement organiseert, iets bijzonders te vieren hebt, of gewoon zomaar – iedereen wordt blij van een cadeautje.

Flexibel en duurzaam inkopen met printing-on-demand.

Premium ID werkt met zowel voorraadartikelen als een printing-on-demand. Door printing-on-demand reduceren we de incourante voorraad artikelen. Dit zorgt voor minder verspilling en een verrassend en flexibel assortiment.


Makkelijk in gebruik
Eenvoudig aan te passen branding.


AVG compliant
Altijd privacy-veilig en up-to-date.
 

Hoge security standaarden 
Streng beveiligde software.

 

Maximaal beveiligd inkopen met Premium ID.

Voor ons is beveiliging het allerbelangrijkste. Door veilige dataopslag, beveiligd ontwikkelen en interne procesbeheersing kunnen we de veiligheid, stabiliteit en betrouwbaarheid van ons inkoop- en loyaliteitsplatform garanderen.

 

Premium ID is ISO 27001:2017 gecertificeerd

De oplossingen van Premium ID bieden een veilige cloud-gebaseerde ruimte voor brandportals en online loyaliteitsprogramma’s. Ze worden ondersteund door een strikt beleid dat bepaalt hoe alle data wordt beheerd. We zijn ISO 27001:2017 gecertificeerd en voldoen aan GDPR. We zullen er alles aan doen om te allen tijde je privacy te beschermen en te voorkomen dat je een statistiek van beveiligingsfouten wordt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ISO 27001 op uitbestede processen: hosting en infrastructuur

De Premium ID servers en netwerkverbindingen draaien op basis van de cloud diensten van DigitalOcean. De DigitalOcean-cloud werkt vanuit beveiligde datacenters met state-of-the-art (elektronische) beveiliging. De locatie van het datacenter is in Amsterdam, Nederland (AMS2) en valt volledig binnen de Europese wetgeving. Hoewel alles bij DigitalOcean redundant is uitgevoerd wordt er elke dag een beveiligde versie opgeslagen bij Amazon AWS in Frankfurt welke telkens 30 dagen wordt opgeslagen.

 

 

 

 

 

Contact opnemen met ons security team

Neem contact op met ons security team als je specifieke vragen hebt of meer informatie wilt betreffende onze veiligheid. Neem contact op met onze Security Officer.

Neem contact met ons op

Error 404