Compliance

Van Slobbe BV garandeert dat uw aankoop aan alle vereisten en standaarden voldoet. Om te achterhalen welke wetgeving van toepassing is op onze producten, waar u relevante informatie kunt vinden en hoe onze productcertificeringen u ten goede komen, kunt u naar beneden scrollen.

Naast het waarborgen van productconformiteit, monitoren we ook de naleving van sociale normen door onze leveranciers. Wilt u hier meer over weten? Klik dan op de knop hieronder en bezoek ons leerplatform om meer te ontdekken over sociale audits.

Bij ons staat de veiligheid en kwaliteit van onze producten voorop en we dragen hier de volledige verantwoordelijkheid voor. Zowel op ons hoofdkantoor als op ons parnerkantoor in Shenzhen hebben we toegewijde medewerkers die zich richten op het waarborgen van de algemene kwaliteit en naleving van producten. Dankzij hun inspanningen kunnen we onze klanten verzekeren van de hoogst mogelijke productkwaliteit. De hieronder weergegeven logo's zijn gerelateerd aan de verwijderings- en recyclingmogelijkheden voor onze producten en verpakkingen. Onze klanten en eindgebruikers kunnen veel doen in het kader van het einde van de levensduur van onze producten en wij helpen hen om een verantwoorde keuze te maken door middel van het aanbrengen van een keurmerk op onze producten en verpakkingen. 

Dit symbool geeft aan dat een artikel gerecycled kan worden. Soms bevat het symbool in het midden een percentage, dat aangeeft hoeveel ervan gemaakt is van gerecycleerde materialen.

Bij Van Slobbe BV hebben we een breed scala aan producten en leveranciers die gecertificeerd zijn volgens RCS en GRS normen. Hierdoor zijn wij in staat om producten te verkopen die voldoen aan deze normen. Wij verzoeken onze klanten, die dergelijke producten kopen en doorverkopen, om rekening te houden met het volgende:

Gerecycleerde inhoud - GRS en RCS

Als klanten van Van Slobbe BV producten kopen die zijn gecertificeerd volgens GRS of RCS, moeten de claims die zij maken over de gerecyclede inhoud voldoen aan het Textile Exchange Claimsbeleid. De licentiecode voor GRS en RCS is CB-CUC-1162221.

OEKO-TEX® STANDAARD 100

Wij zijn trots op ons uitgebreide assortiment van RCS- en GRS- gecertificeerde producten, die voldoen aan de hoogste normen voor duurzaamheid en verantwoordelijkheid. Als klant van Van Slobbe BV kunt u erop vertrouwen dat u producten van topkwaliteit ontvangt, waarbij aandacht is besteed aan elk detail.

Wij streven ernaar om onze klanten de beste service te bieden, vanaf het eerste contact tot aan de levering van uw bestelling. Onze producten zijn geschikt voor elk bedrijf, groot of klein, en we kunnen zelfs maatwerkoplossingen bieden om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

OEKO-TEX®

 

 


Onze gecertificeerde producten kopen/ verkopen en ze als zodanig claimen, zonder dat u zich hoeft te registreren voor een handelsmerklicentie. Bovendien zorgen we ervoor dat onze onversierde producten zijn voorzien van de OEKO-TEX® STANDAARD 100 verwijzing, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw klanten duurzame en verantwoorde producten ontvangen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Van Slobbe BV u kan helpen om uw bedrijf te onderscheiden met duurzame en verantwoorde relatiegeschenken.

Neem contact met ons op

Error 404