Kerstpakketten

Welke belasting maatregelen zijn er tbv aankoop van kerstpakketten voor personeel:

 

In 2015 is de werkkostenregeling van kracht geworden. Het kerstpakket dient ondergebracht te worden binnen de 'vrije ruimte'. De vrije ruimte is 1,2% van het fiscale loon van alle medewerkers. Tel alle vergoedingen (waaronder het kerstpakket) op. Is dit bedrag lager dan de vrije ruimte, dan is er geen eindheffing verschuldigd. Daarboven is de Belastingdienst strenger: zij rekent dan +/-80% eindheffing.

Tasting Collection

De Tube - The Tasting Collection

 

Kerstpakketten bestellen doen je in Rotterdam!

 

Nr. 1  leverancier Kerstpakketten. Van Slobbe Rotterdam is met ruim 76 JAAR een begrip in de wereld van kerstpakketten! 
Tientallen jaren geleden hebben wij veel kerstpakketten mogen leveren in Rotterdam en omstreken. Vandaag de dag leveren wij binnen heel Europa kerst- en wijngeschenken.

Nieuwsgierig? Wij komen graag bij u langs om ons kerst assortiment te laten zien.

 

Kerstpakketten bestellen doe je de specialist!

 

als leverancier van kerstpakketten leveren wij kerstpakketten door heel Nederland. Dit jaar hebben wij een bijzonder groot kerstpakketten assortiment in veel verschillende prijsklassen. Zo kunt bij ons standaard uit voorraad kerstpakketten bestellen maar ook volledig zelf samenstellen.


Géén kerst zonder kerstpakket

 

Het kerstpakket is een traditie om voort te zetten: ruim 92% van de Nederlandse werknemers ziet het kerstpakket als de ultieme blijk van waardering.

 

Wij presenteren u de verschillende merken en smaken in een glazen Tube. Deze heeft een inhoud van 25 ml, de standaard 'serving unit' voor sterke dranken rond de 40% vol. Deze helder transparante buis zorgt ervoor dat u de kleur van de inhoud goed kunt beoordelen en wordt door zijn langwerpige vorm prachtig gepresenteerd in de Tasting Collections.
 

Achtergrondinformatie Proef & Leer

Bij elke Tasting Collection krijgt u een boekje met informatie over en afbeelding van de producten in uw collectie. Waar komt het vandaan, door wie en hoe wordt het gemaakt? Zo leert u niet alleen op een ontspannen manier de smaken onderscheiden en uw favorieten te bepalen, maar doet u ook kennis op over de vaak bijzondere achtergrond van wat u proeft.