Fietsmanden Werbeartikel

Preis ein stück Preis gesamt
Fietsmandje bedrukken Relatiegeschenk
Fietsmand als reclamemedium

Deze bedrukte fietsmand is niet alleen een kek mandje voor consumenten. Het is ook een product met grote voordelen voor zakelijke afnemers. De Mybasket fietsmand is een uitstekende tool voor een guerilla actie, outdoor advertising. Het product is praktisch in het dagelijks gebruik en is nadrukkelijk aanwezig in het straatbeeld. Hierdoor zijn de contactmomenten van jouw bedrijf met de doelgroep groot en dat maakt bedrukt fietsmandje van Mybasket tot een krachtig reclame medium. Voor een demonstratie Klik hier.

Een Mybasket fietsmandje past bij jouw bedrijf

Er zijn tal van mogelijkheden om Mybasket een eigen identiteit te geven. Het mandje kan in allerlei kleuren worden geproduceerd en ook de draaghendels kunnen in kleur variëren. Daarnaast zijn de wanden van de mand zo ontworpen dat ze uitermate geschikt zijn voor reclame voor een bedrijf. Zo kun je kleuren en designs van Mybasket fietsmandje precies laten aansluiten bij de gewenste corporate identity.

Een fietsmand voor zakenrelaties
Fietsmandje Mybasket is bij uitstek geschikt als relatiegeschenk en uitvoerbaar in elke denkbare huisstijl. Zakelijke relaties of collega’s kun je verrassen met een origineel en praktisch cadeau. Als je wilt wordt de mand ook nog eens gevuld met delicatessen of een andere verrassing.

Zakelijke voordelen van deze unieke fietsmand.

•Origineel en vernieuwend reclame medium
•Prominent aanwezig in het straatbeeld
•Duurzaam product en reclame medium
•Nestelbaar voor in winkel en/of opslag

Fietsmand bedrukken