Fietslampjes Werbeartikel

Veiligheid voorop! NIEUW, een muts of rugzakje met een oplaadbaar, via usb, LED lampje!

Muts met LED lampjeRugzakje met LED lampje

Preis ein stück Preis gesamt

Wat zijn de regels voor fietsverlichting en reflectie op een fiets?

 

Als fietser moet u in het donker en bij slecht zicht een voorlicht en achterlicht aan hebben of losse lampjes gebruiken. Er moeten altijd reflectoren zitten op de achterkant van de fiets, op de trappers en op de wielen (velgen) of banden.

 

De regels voor vaste fietsverlichting:

 

wit of geel licht voor, rood licht achter; de lampen moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen; de lampen mogen niet knipperen.
Een fiets met 2 voorwielen moet aan de voorkant 2 witte of gele lampen hebben.

 

Regels voor losse lampjes op een fiets


wit of geel licht voor, rood licht achter; de losse lampjes mogen alleen op het bovenlichaam. Dus niet op uw hoofd, armen of benen; u mag losse lampjes bevestigen aan uw kleding of op uw tas; losse lampjes moeten goed zichtbaar zijn. Er mag dus niets voor of overheen hangen; losse lampjes moeten recht vooruit en recht achteruit schijnen, ze mogen niet knipperen en niet te veel bewegen.

 

Fietsverlichting: Fietslampjes zijn verplicht

 

een ware hype als promotieartikel. De fietslampjes zijn voor groot en klein en functioneel. Bijna iedereen heeft wel een fiets waardoor zij ook te maken hebben met fietslampjes. Een fietslampje met uw bedrukking geeft hierdoor dus veel exposure.
 

Fietslampjes bedrukken

 

Bedrukken van fietslampjes hebben een groot bereik. De fietslampjes worden in eigen pms kleur gemaakt waarna bedrukt met uw logo of tekst.
 

Fietslampjes bestellen

 

Fietslampjes bestellen. Als leverancier leveren wij fietslampje in eigen pms kleur. Alle fietslampjes kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst. Fietslampjes worden standaard verpakt in een pollybag, maar u kunt deze ook een papieren kaartje plaaten waardoor u veel ruimte heeft op het kaartje. Formaat 8 x 8 cm.
 

 

Regels voor reflectie op een fiets

 

Een fiets op 2 wielen moet de volgende reflectie hebben: een rode reflector (niet driehoekig) op de achterkant van de fiets; gele reflectoren op de trappers; witte of gele reflectoren op de wielen (velgen) of banden.

Een fiets met meer dan 2 wielen, die breder is dan 0,75 meter en 1 voorwiel heeft, moet ook zijn voorzien van een naar voren gerichte witte reflector.

Los fietslampje op jas mogelijk geoorloofd.
DEN HAAG - De populaire losse fietslampjes op jassen en tassen worden mogelijk toegestaan. Het ministerie van Verkeer en Waterstaat beraadt zich naar eigen zeggen met politie en Openbaar Ministerie daarop.
Volgens de wet mag fietsverlichting d.m.v. een fietslampje afneembaar zijn. Maar als zulke fietslampjes in het donker worden gebruikt, dan moeten ze vastzitten aan de fiets. De reden is dat de verlichting op de juiste hoogte moet zitten zodat autobestuurders de fietsers goed kunnen zien.
Verlichting, welke o.a. gebruikt worden fietslampje, die aan kleding en dergelijke hangt, geldt op dit moment dus niet als fietsverlichting, aldus een woordvoerster van het ministerie dinsdag. ''De politie voert echter een gedoogbeleid voor zulke fietslampjes.''
Formeel wordt nu bekeken of andere vormen van verlichting ook niet moeten worden toegestaan. Volgens het departement wordt het hierdoor wellicht toegestaan om moderne verlichting, zoals afneembare LED-verlichting, als fietslampje, te dragen. Knipperend fietslamp valt meer op, maar niet als iedereen ze gebruikt

Fietslampje

Fietslampje


Fietslampjes ofwel BikeLights zijn een ware hype. Gemakkelijk in gebruik en toch altijd een fietslampje bij de hand. De losse fietslampjes, met een LED-lampje, bevestig je eenvoudig met een elastiekje aan het stuur en je kan het net zo makkelijk weer meenemen.
De fietslamp werkt op batterijen, kan zowel continu branden als knipperen en is ook als sleutelhanger te gebruiken. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en te bedrukken met uw logo of boodschap.


Fietslampjes