Chalk pennen Werbeartikel

Preis ein stück Preis gesamt

Chalk Pen bedrukken: Ecologisch verantwoord:

 
Minder =  Meer
De Chalk pen wordt geproduceerd met de meest geavanceerde injectie en assemblage technologieën. Het verfijnde productie proces zorgt voor minder energieverbruik en weinig afval. De pen bestaat ook hoofdzakelijk maar uit 3 onderdelen en door het gebruik van geoptimaliseerd zuiverplastic maken deze combinaties de pen licht en comfortabel in gebruik en verantwoord voor het milieu.

Chalk Pennen Bedrukken

Lessness by Preme®

Chalk Pennen Swiss Made   Premec LOGO
 

Chalk Pennen bedrukken met LOGO:

 
De Chalk pen kenmerkt zich door zijn lichtgewicht en verfijnd ontwerp. Daarnaast is de pen te combineren in verschillende Pantone® kleuren.
 
De pen wordt authentiek in Zwitserland gemaakt, de fabriek en merkhouder Premec maakt al sinds de jaren 60’ vullingen. Ze hebben patent op de welbekende Floating Ball® technology welke ook in andere bekende Zwitserse merken gebruikt wordt. Zowel van binnen als van buiten is de Chalk pen van zeer hoge kwaliteit. Daarnaast heeft de pen een mooie brede clip wat uitstekend werkt voor brand exposure.
 
De Chalk pen is met zijn exclusieve design en lichte gewicht zeer comfortabel in gebruik. Hij is gemaakt van geoptimaliseerd kunststof en verkrijgbaar in iedere kleur. De pen wordt geproduceerd met de meest geavanceerde injectie en assemblage technologieën. Het verfijnde productie proces zorgt voor minder energieverbruik en weinig afval (less is more). 


Premec

Het design van de Chalk pen is exclusief en geregistreerd eigendom van Premec. Premec is de 's werelds grootste fabrikant van vullingen voor schrijfinstrumenten.
 
PMS kleuren pennen standaard kleuren:
 
Black  
White  
Grey  Warm Grey 4
Beige                   PMS 7535c
Yellow                  PMS 116c
Orange            PMS 021c
Red                       PMS 200c
Pink                       Rhodamine Red C
Purple                  PMS 2587c
Dark Blue            PMS 2728c
Light Blue            PMS 2995c
Green                  PMS 361c