Boodschappentas non woven Werbeartikel

Preis ein stück Preis gesamt

Non woven boodschappentas

Deze boodschappentas is goedkoper dan z'n broer PP woven boodschappentassen. De PP woven boodschappentas zijn boodschappentas zoals u deze kent bij Albert Heijn e.d..
Non woven boodschappentassen zijn minder stevig dan de PP woven tassen, maar zijn ook een stuk goedkoper en hebben een levertijd van circa twee weken na goedkeuring mailproef. Alle non woven tassen kunnen worden gemaakt in eigen kleur en formaat. Deze boodschappentassen worden af fabriek en op maat geproduceerd. Non woven boodschappentassen zijn zeer duurzaam en gemakkelijk te reinigen.

Non woven Boodschappentas in uw huisstijl

Bij Van Slobbe kunt u een keuze maken uit talloze boodschappentassen welke u eenvoudig kunt aanpassen aan uw huisstijl of kunt voorzien van een logo. Zo wordt een boodschappentas een leuk relatiegeschenk en maakt u tevens reclame voor uw bedrijf! Onze boodschappentassen variëren in modellen van groot naar klein maar ook in gebruikte materialen. Voor zowel een katoenen boodschappentas met uw bedrijfslogo of een plastic shopper bent u bij Van Slobbe aan het juist adres!

Betaalbare reclame

Reclameboodschappen hebben veelal effect als u ze blijft herhalen. Bij diverse media is dit echter een prijzig marketingmiddel. Een boodschappentas met uw logo via Van Slobbe bestelt u echter al vanaf enkele dubbeltjes per tas!

Non woven boodschappentas

In plaats van de non woven boodschappentassen kunt u dus ook kiezen voor PP woven boodschappentassen, zoals de boodschappentassen van Albert Heijn, Gamma etc.. Klik op onderstaande link:
PP woven big shopper boodschappentassen