Taschen Werbeartikel

Preis ein stück Preis gesamt
 

Tassen bedrukken met logo

Praktisch en functioneel promotieartikel of relatiegeschenk? Een tas bedrukt met logo is een perfect cadeau. Tassen zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. Wij bedrukken alle tassen van een opvallende opdruk. Alle tassen in ons assortiment kunnen bedrukt worden. Uw logo of naam komt altijd groot in beeld. Met name boodschappentassen worden veelal gebruikt als reclame tas. Maar ook voor een sponsoring of extra aandacht trekken op een beurs zijn deze promotie tassen uitermate geschikt voor.


Gevarieerd aanbod, bedrukken van reistassen tot rugzakken

Voor welke vakantie uw relatie ook kiest, een bedrukte reistas of rugzak met bedrukking is altijd praktisch en dus een ideaal relatiegeschenk om uw klanten en relaties cadeau te doen. Speel handig in op de steeds populairder wordende stedentrips of korte zakenreizen. Een bedrukte trolley rolt met uw klant mee door de luchthaven, wordt gezien door de taxichauffeur, medereizigers en hotelpersoneel. Optimale promotie en prima te combineren met goedkope reisartikelen en giveaways.

 

Bedrukte Tassen bestellen

Tassen bedrukt met logo geven veel 'exposure'. Een dankbaar relatiegeschenk. Iedereen kan een mooie bedrukte tas gebruiken, waardoor deze tas op vele plaatsen zichtbaar zal zijn.
Als fabrikant bedrukken en produceren wij uiteenlopende tassen, Deze worden plano bedrukt waarna geconfectioneerd.