Frisbee Werbeartikel

Opvouwbare frisbee bedurkken

Preis ein stück Preis gesamt
 

Frisbee Bedrukken

Als leverancier en fabrikant bedrukken wij frisbee's af fabriek volledig custom made of uit voorraad waarbij de fribee's lokaal in eigen beheer bedukt worden.

 

Plastic frisbee

Harde PVC plastic frisbee's zijn er in verschillende kleuren en formaten. De plastic frisbee kunnen we bedrukken met uw logo of tekst. De veschillende plastic frisbee's hebben een verschillende drukformaat doordat er frisbee's zijn met ringen aan de bovenkant en je hebt deze ook zonder de ringen.

 

Opvouwbare frisbee

Naast de harde plastic frisbee's leveren wij een groot assortiment aan opvouwbare frisbee's. Ook deze frisbee's leveren wij volledig custom made in eigen pms kleur en formaat.

 

Frisbee bedrukken goedkoop

Bedrukte frisbee's zijn goedkoop en zeer efficient als promotieartikel. Zo produceren wij in de meeste gevallen de opvouwbare frisbee volledig custom made in eigen fabriek. Het transport van opvouwbare frisbee is nl. goedkoop. Indien je kiest voor een harde plastic frisbee dan wordt deze bij kleine aantallen veelal uit voorraad gehaald en lokaal in eigen beheer bedrukt. Dit is de meest goedkope manier voor het bedukken van plastic frisbee's.