Kofferriem Werbeartikel

Kofferriemen bedrukken relatiegeschenk
U gaat op vakantie en neemt mee...

Kofferriem met logo

Wij maken af fabriek een koffenriem met logo. Kofferriemen bedrukt of ingeweven met uw logo is een leuk premium maar ook zeer geschikt te gebruiken als een relatiegeschenk
 

Kofferriemen bedrukken

Een bedrukte kofferriem wordt door elke afnemer gewaardeerd doordat hij of zij haar koffer herkenbaar op de bagageband ziet liggen. Teven bieden de kofferriemen extra versteviging. Het kan zomaar zijn dat uw sloten van uw slot kapot zijn of zoals reizen naar USA uw koffer niet op slot mag.
 

Kofferriem relatiegeschenk

Kofferriemen kunnen ook verpakt worden in een luxe geschenkverpakking wat het product zeer geschikt maakt als relatiegeschenk of leuk om weg te geven voor een personeel presentje?
 

Bent u op zoek naar een kofferriem met uw logo of tekst?

Een kofferriem is een riem die u om uw koffer kunt doen zodat de koffer zeker niet kan opengaan. Vaak wordt er tijdens een vliegreis niet voorzichtig omgegaan met koffers, vandaar dat een kofferriem een handig product is. Eventueel ook leverbaar met cijferslootcombinatie. De kofferriem kan gefabriceerd zijn uit verschillende materialen, zoals polyester, leder of nylon. De kofferriem kan ook in verschillende kleuren bestaan. De kofferriemen zijn verstelbaar, zodat de kofferriem rondom ieder koffer past. De kofferriem uiterst geschikt als relatiegeschenk.