Transparantie in de kledingindustrie: Scan de QR-code en onthul alle impactgegevens

Stel je voor dat je de volledige impact van je kleding kunt ontdekken met slechts één scan. Bij ons is het mogelijk. We willen de kledingindustrie inspireren tot een hoger niveau van transparantie en het verminderen van milieu-impact. Daarom introduceren we met trots de Aware™ Virtual ID - een blockchain-app voor eindgebruikers.
 
Met de Aware™ Virtual ID-app kun je de CO2-uitstoot en de complete reis van elk kledingstuk ontdekken. Hoe? Het is eenvoudig. Scan gewoon de QR-code op het label van het kledingstuk en onthul alle impactgegevens. Van de productie tot aan de handen van jouw klant - alles wordt duidelijk en transparant gemaakt.
 
Geen vage beloftes, maar tastbare feiten. Bij ons krijg je de controle over de informatie die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken. Sluit je aan bij onze missie en ontdek de ware betekenis van duurzaamheid in de kledingindustrie.
 

Alle stijlen hebben een uniseks pasvorm.

Bovendien hebben we het hele seizoen door een breed scala aan kleurenopties beschikbaar. Kies uit onze natuurlijke, ongeverfde heidekleuren, essentiële geverfde kleuren en de nieuwste seizoenskleuren. De keuze is volledig aan jou!
 

Duurzame mix: 100% katoen (50% gerecycled, 50% biologisch)

Ontdek onze Iqoniq-collectie SS23 met een unieke mix van 50% gerecycled katoen en 50% biologisch katoen. Waarom deze mix? Gerecyclede vezels zijn soms te kort, dus combineren we ze met hoogwaardige biologische vezels voor sterker garen en betere kwaliteit. Verkrijgbaar in single jersey en piqué.
 
De sweatshirts en joggers hebben een unieke 3-draads sweatstof van 50% gerecycled katoen en 50% biologisch katoen. Dit voorkomt verspilling en stimuleert andere gewassen dan biologisch katoen. Ontdek de duurzame Iqoniq mix voor een betere toekomst in stijl!
 
 

Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: