Adventskalender bedrukken

Adventskalender bedrukken met jouw logo? Dat kan! Wij hebben een ruim scala aan mogelijkheden. Van een standaard adventskalender bedrukt met jouw logo tot volledig custom made! Laat ons weten wat jouw wensen zijn en wij gaan ermee aan de slag. Adventskalenders kunnen ook worden gebruikt om af te tellen naar een specifiek moment. Dit hoeft niet met kerst te maken te hebben. Erg leuk om bijvoorbeeld te gebruiken bij de aankondiging van een belangrijke mijlpaal binnen jouw organisatie! 

Op zoek naar ander snoepgoed? Wat denk je van luxe bonbons met logokauwgom bedrukken met logo of heerlijke popcorn in een bedruikt doosje met je eigen logo. Of voor de kinderen mishien een lekkers lollie welke bedrukt is met je boodschap. Bekijk deze producten direct door op de links onder de blauwe tekst te klikken.

Donderdag 8 augustus  in huis
Beschikbare kleuren:
edelstaal, blik
Beschikbare kleuren:
Vrijdag 9 augustus  in huis
Beschikbare kleuren:
Maandag 5 augustus  in huis Hout / Metaal
Beschikbare kleuren:
wilde bloemzaden, natuurlijke klei, voedingsstoffen en kleurpigmenten

Adventskalender met logo

Adventskalender met jouw logo, dat is goed mogelijk! Een bedrukte adventskalender is een speciale kalender die wordt gebruikt om de dagen af te tellen in afwachting van Kerstmis. Bij ons kan je ze volledig op maat maken. KIes bijvoorbeeld voor adventskalenders met chocola of een andere verrassing. Adventskalenders bedrukken kan bij ons ook met een heel ander thema dan kerst. Wil je bijvoorbeeld aftellen naar de opening van jouw nieuwe pand? Een heel leuk idee waarbij wij kunnen helpen!


Lijntekening van een Advent Kalender:
Lijntekening adventskalender

 

 

 

 

 

 

Sommige adventskalenders zijn strikt religieus, terwijl het bij andere geen betekenis heeft en het alleen gaat om de inhoud. De meeste in de handel verkrijgbare adventskalenders bedrukt met logo beginnen op 1 december, ongeacht wanneer de advent begint, dat kan al op november 27 en zo laat als 3 december. Vele adventskalenders nemen de vorm van een groot rechthoekig kaartje met "windows", dat zijn er vaak 24, één voor elke dag van december in de aanloop naar Kerstmis.

Adventskalender laten maken

Adventskalenders laten maken doe je bij Van Slobbe. Bij ons kan je ze volledig op maat laten maken. Heb je een speciaal design in gedachten? Heb je een specifiek evenement om naar af te tellen? Wil je jouw logo erop drukken? Dat is allemaal mogelijk! Laat het ons weten en wij gaan ermee aan de slag. Het is ook leuk om een klein cadeautje te verbergen in elk venster, zoals een stuk speelgoed of een chocolade item.

Voorbeeld bedrukte adventskalender

Op maat gemaakte adventskalender voorkant

 

Op maat gemaakte adventskalender achterkant