Originele kerstpakketten

De kerst komt er weer aan, een mooi moment om waardering te tonen aan jouw medewerkers. Dat kan met onze originele kerstpakketten! Wij hebben een mooi kerstpakket beschikbaar voor ieder budget. Ook qua inhoud van de pakketten bieden wij veel keus. Zo kan je kiezen voor traditionele kerstpakketten met eten en drinken of een pakket met een bijzonder cadeau zoals een luxe draadloze speaker. Wij bieden ook de mogelijkheid om kerstpakketten zelf samen te stellen. Wij hebben een ruim assortiment aan artikelen die leuk zijn om weg te geven in het najaar. Stel zo jouw eigen originele kerstpakketten samen waarmee je écht indruk kunt maken op jouw personeel.

Luxe kerstpakketten om écht indruk te maken

In ons ruime assortiment kan je een groot aantal luxe kerstpakketten vinden. Wij hebben diverse thema’s waaruit je kan kiezen. Kies bijvoorbeeld voor een gaaf kleur thema in goud, blauw of bijvoorbeeld rood. Erg leuk als jouw merk goed past bij een specifieke kleur of de kleur in de huisstijl zit. Het is ook mogelijk om als eindejaarsgeschenk een bierpakket van bijvoorbeeld De Gulden Draak of Hertog Jan weg te geven. Bij ons kan je ook luxe kerstpakketten zelf samenstellen. Op deze manier kan je de kerstpakketten vullen met producten waarvan je weet dat jouw medewerkers ze graag willen hebben. Jouw waardering tonen met cadeaus die ze echt graag willen is natuurlijk het leukste wat er is. Uit ons ruime assortiment is het niet altijd even makkelijk om een keuze te maken. Schroom dus niet om contact op te nemen via onze live chat, mail of bel ons. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen of bestellen kan uiteraard ook.

Duurzame kerstpakketten, voor de milieubewuste ondernemer

Duurzaam ondernemen komt steeds hoger in het vaandel te staan. Ook bij particulieren wordt dit een steeds belangrijker thema. Om hierbij aan te sluiten hebben wij een ruim assortiment duurzame kerstpakketten in ons assortiment opgenomen. Kies bijvoorbeeld voor een pakket met diverse gerecyclede producten met daarin ook een bamboe snijpakket. Een andere leuke optie is deze duurzame & luxe kerstpakket met een natuur thema, dit pakket bestaat uit artikelen van hoge kwaliteit met gerecyclede verpakkingsmaterialen. Zo laat je aan jouw personeel zien dat het bedrijf duurzaam ondernemen serieus neemt en dat dit niets hoeft af te doen aan de geleverde kwaliteit. Deze pakketten zitten vol met alledaagse producten die ze graag zullen gebruiken.

Traditionele kerstpakketten, nog altijd populair!

Ons ruime assortiment bestaat uit een groot aantal traditionele kerstpakketten met eten en drinken. Ons assortiment varieert hierbij van goedkope kerstpakketten met wijn, chips en kaarsen tot luxe kerstpakketten met onder andere chocola, wijn van Baron de Valac , biologisch sap en Belgisch bier.  Ook binnen de traditionele kerstpakketten kan je dus variëren. Het is ook leuk om meerdere soorten te bestellen waarbij je jouw personeel een pakket laat kiezen. Op deze manier weet je zeker dat ze allemaal het kerstpakket krijgen die ze graag willen hebben en er dan ook erg blij mee zullen zijn. Traditionele kerstpakketten leveren wij in kleine en grote oplages, twijfel dan ook niet om een offerte aan te vragen voor de door jouw gewenste oplage. Wij helpen graag!

Kerstpakketten zelf samenstellen

Kan je tussen ons standaard assortiment aan originele kerstpakketten toch niet het pakket vinden dat je zoekt? Dat is geen enkel probleem. Bij ons kan je kerstpakketten zelf samenstellen waarbij wij kunnen zorgen voor een volledig gepersonaliseerde verpakking! Zo heb jij volledige keuzevrijheid en kan je écht indruk maken op jouw personeel. Het is erg leuk om kerstpakketten samen te stellen rondom een bepaald product of productgroep. Zo hebben wij vorig jaar een klant geholpen die elektronica levert. Het kerstpakket met onder andere een draadloze speaker, powerbank en een draadloze koptelefoon beviel dan ook erg goed bij het personeel. Stel zelf originele kerstpakketten samen waarmee het personeel echt blij zal zijn. Wij helpen hier graag bij!