Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Nieuwjaarscadeaus: begin het zakelijke jaar met een positieve noot

Een nieuwjaarscadeau is niet zomaar een geschenk, het is een boodschap van dankbaarheid en een uitnodiging voor voortgezette samenwerking. Onze collectie varieert van elegante nieuwjaarspakketten gevuld met tapas en borrels, tot subtiele nieuwjaarskadootjes die perfect zijn voor elk personeelslid. Of je nu een geschenk voor je team of een attentie voor een klant zoekt, er is voor elk bedrijf en budget iets passends.

Beschikbare kleuren:
Vanaf 500 stuk(s) -
vanaf € 0,79

Eindejaars Bedankjes: Dankbaarheid tonen aan Klanten

Het eind van het jaar is het perfecte moment om dankbaarheid te tonen. Of het nu gaat om een origineel douchepakket of heerlijke nieuwjaar chocolade, er is voor elk wat wils.

Kantoorartikelen voor de Winter: Functioneel en Feestelijk

Begin het nieuwe jaar georganiseerd met onze selectie kantoorartikelen die speciaal voor de winter zijn geselecteerd. Deze artikelen zijn niet alleen functioneel, maar ook feestelijk, waardoor ze perfect zijn als relatiegeschenk om het jaar goed te beginnen.

Nieuwjaarspakketten: Vier het Nieuwe Jaar in Stijl

Onze borrelpakketten, waaronder het bio borrel pakket en party pakket, zijn een geweldige manier om het jaar in stijl af te sluiten. Aangevuld met onze brievenbuscadeaus voor nieuwjaar en andere nieuwjaarscadeautjes, garanderen we dat je zakelijke relaties het jaar beginnen met een glimlach.

Het vieren van de jaarwisseling gaat verder dan alleen feestvieren. Het is een tijd van waardering, reflectie, en vooruitkijken. Met onze uitgebreide collectie, van douchepakketten tot speciale nieuwjaarscadeaus, kunt u uw waardering perfect overbrengen.