Gratis Brand Portal Service van Van Slobbe

Welkom bij Van Slobbe, waar we u een unieke kans bieden om uw merk te versterken met onze tijdelijke gratis brandportal service. Of u nu nieuw bent in de wereld van brandportals of al bekend bent met de voordelen, wij zijn hier om u te helpen uw merk naar een hoger niveau te tillen.

Wat is een Brand Portal?

Een brand portal is een volledig gepersonaliseerde bestelomgeving voor jouw bedrijf, waar je branded itemskunt bestellen. Het stelt je in staat om op een soepele en eenvoudige manier promotionele producten tebestellen die aansluiten bij jouw merk. Het is een krachtig hulpmiddel om uw merkidentiteit te versterken en een blijvende indruk te maken op uw doelgroep.

Waarom kiezen voor een Brand Portal?

Met een brand portal kunt u uw merk op een consistente en effectieve manier presenteren. Het stelt u in staat om een breed scala aan unieke producten aan te bieden, afgestemd op uw merkidentiteit. Bovendien biedt het een handige manier om uw collega's te laten zien dat u om hen geeft.

Waarom kiezen voor Van Slobbe?

Bij Van Slobbe bieden we meer dan alleen een brand portal. We bieden een volledige service, van product sourcing tot de technische kant van uw webshop. We kunnen meer dan 100.000 unieke producten aanbieden, maar ook custom-made producten. Daarnaast bieden we Made in Europe productie en Print on Demand aan.

We nemen de technische aspecten voor onze rekening, van het instellen van betalingsmethoden tot het regelen van integraties zoals Exact koppelingen en Single Sign On. De organisatie waarop het platform draait is ISO 27001 gecertificeerd, wat betekent dat we voldoen aan de hoogste normen voor informatiebeveiliging.

Onze toewijding aan kwaliteit en duurzaamheid

We zijn trots op onze ISO 9001 en ISO 14001 certificeringen, die onze toewijding aan kwaliteitsmanagement en milieubeheer weerspiegelen. Als geaccrediteerd PPP-lid en Thuiswinkel Zakelijk gecertificeerd bedrijf, kunt u erop vertrouwen dat we voldoen aan de hoogste normen in onze branche.

We stellen hoge eisen aan onze fabrieken en partners. Zij moeten voldoen aan onze BSCI en Code of Conduct voor goede arbeidsomstandigheden en ethische bedrijfspraktijken. We dragen bij aan de Duurzame Ontwikkelingsdoelen (SDG's) 12, 13, 8, 9 en 15, en zijn toegewijd aan hergebruik en recycling volgens de R-ladder principes om duurzaamheid in de hele waardeketen te bevorderen.

Kies voor een gratis brand portal van Van Slobbe en ervaar het verschil! Met ons aan uw zijde, kunt u uw merk versterken, uw klanten en medewerkers waarderen en bijdragen aan een duurzamere wereld. Neem snel contact op i.v.m. beperkte hoeveelheid plekken.

 

Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: