Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem Van Slobbe

Van Slobbe produceert, importeert en distribueert relatiegeschenken volgens de laatste trends. 80% van deze relatiegeschenken is custom made. Wij leveren aan 98% van onze klanten volgens de afgesproken, zeer korte, levertijden en de afgesproken kwaliteit. Dit borgen wij middels dit kwaliteitssysteem waarin met zeer duidelijke procedures taken, verantwoordelijkheden en bevoegdheden zijn belegd. Hierdoor is het te allen tijde duidelijk wie, wat, wanneer moet doen.

Doel van het Kwaliteits- en Milieumanagementsysteem is het inzichtelijk maken van (de werking van) het Kwaliteits- Arbeidsomstandigheden en Milieumanagementsysteem (KAM-systeem) van Van Slobbe, zodat belanghebbenden kennis kunnen nemen van de wijze waarop het bedrijf stuurt op de realisatie van de eisen en wensen van klanten, medewerkers en andere stakeholders én de continue verbetering van deze werkwijze.

Van Slobbe voldoet met haar managementsysteem aan alle van toepassing zijnde wet- en regelgeving én de eisen van NEN-EN-ISO 9001:2015 en NEN-EN-ISO 14001:2015.

Organogram Van Slobbe

 

Managementsysteemvisie Van Slobbe

Het managementsysteem dient ervoor te zorgen dat binnen de organisatie deze vier activiteiten onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. In onderstaand figuur wordt de samenhang duidelijk gemaakt.

Essentiële instrumenten binnen het managementsysteem zijn: plannen, processen, rapportage en overleg.

 

Neem contact met ons op
Aanvraag custom made
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: