➤ PowerBank bedrukken | Bedrukte ➤ PowerBank als relatiegeschenk

  NIEUW een bladercatalogus met de nieuwste Powerbanks Klik hier!

   

  PowerBank bedrukken


  Een PowerBank bedrukken wij met uw LOGO of tekst. doordat deze geschikt voor een grote doelgroep is deze PowerBank noodoplader een super relatiegeschenk.

  Om de hele dag online te zijn hebben we meer stroom nodig dan meestal door onze verschillende telefoons , tablets en elektronische apparaten kan worden geleverd.
  Dus de nieuwe manier om uw klant te bereiken en te helpen is door een extra energiebron te bieden: de gepersonaliseerde Powerbank!
   

  MFi 2 in 1 sleutelhanger oplader


  Zonder oplader het huis verlaten, is bijna net zo vervelend als de deur achter u dichtdoen terwijl uw sleutels nog binnen liggen. U kunt beide problemen tegelijk oplossen met deze 2 in 1 sleutelhanger oplader. Een praktisch product, dan u eenvoudig aan uw riem of tas bevestigd en dus altijd bij u heeft. De kabel is geschikt voor zowel opladen als gegevensoverdracht, niet voor opslag. De behuizing is gemaakt van aluminium en de kabels zijn van TPE waardoor ze niet in de knoop raken. Voeg uw logo aan het item toe en u wordt, net als de oplader en sleutels, nooit meer vergeten.

  MFi 2 in 1 sleutelhanger oplader

  Scroll naar beneden voor meer producten.

  Welke Powerbank past bij mij?

  Powerbank Relatiegeschenk LOGO

  Mobiele telefoons houden kun je een powerbank gebruiken van 2400mAh en voor het opladen van een tablet adviseren wij 7000mAh. Hoe hoger het aantal mAh hoe beter uw de relaties de powerbank zullen waarderen.

  Aantal mAh voor de batterij van: 
  Laptop = 3000 mAh – 6600 mAh 
  iPhone 6 = 1810 mAh
  iPhone 5 = 1440 mAh 
  iPhone 4S = 1400 mAh 
  iPad 2 = 6930 mAh 
  iPad mini = 4490 mAh 
  iPad3 = 11666 mAh 
  TomTom Go = 2300 mAh 
  Samsung Galaxy S3 = 2100 mAh 
  Samsung Galaxy Note = 3100 mAH 
  Samsung Galaxy Tab 2 = 7000 mAh

  PowerBank Relatiegeschenk

  Het Relatiegeschenk van 2015: de PowerBank.is een super handige Noodoplader en bruikbaar voor iedereen met een mobiele telefoon.
   

  Powerbank bestellen - let op de veiligheid

  Veiligheid powerbanks

  Powerbank en veiligheid
  Bent u bekend met de gevolgen van overbelasting, over-ontlading, kortsluiting en overstroom? Daar waar de markt richting goedkope maar onveilige powerbanks lijkt te gaan, hebben wij er bewust voor gekozen het kwaliteitsniveau van onze powerbanks te verhogen en hebben we geborgd dat al onze partners produceren volgens onze hoge normen. Daardoor kunt u bij ons een 100% veilige powerbank selecteren. Als drager van uw logo of boodschap, wel zo’n veilig idee. 

  Wij garanderen 100% dat al onze powerbanks voldoen aan de volgende specificaties:

  Bescherming tegen overladen
  Powerbank opladen

  Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.

  Bescherming tegen over-ontlading
  Powerbank over ontlading

  Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur. 

  Bescherming tegen kortsluiting
  Powerbank kortsluiting

  Deze beveiliging beschermt het moederboard en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.
   

  Inclusief overspanningsbeveiliging
  Powerbank Inclusief overspanningsbeveiliging

  Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.

  Powerbank met speaker

  Powerbank luxe geschenkverpakking


  Om de powerbank weg te geven als een luxe relatiegeschenk is het mogelijk om het geschenkdoosje volledig custom made en all-over te bedrukken. Zie onderstaande afbeelding.

  Geschenkdoosje PowerbankPowerbank Relatiegeschenk

   

  Powerbank met luidspreker met 3-in-1 functie

  Deze unieke Powerbank is voorzien van een luidspreker, telefoonstandaard en uiteraard te gebruiken als Powerbank Noodoplader.

  Powerbank Op maat gemaakt, het perfecte relatiegeschenk

  Een powerbank is niets meer  dan een draagbare oplader voor je elektronische apparaten.Je laadt ‘m thuis of op kantoor. Op het moment dat de batterij van je apparaat leeg raakt, gebruik je de opgeslagen energie om deze weer op te laden, en ga je gewoon weer door met wat je aan het doen was.
  De capaciteit van de powerbank, uitgedrukt in mAh, geeft de kracht van de accu aan.
  Een hogere capaciteit, hoe sterker de oplader en hoe meer stroom deze kan leveren.

   


  Powerbank met Luidspeker

  Powerbank bestellen

   

  De booming business in powerbanks leidde behalve tot een prijzenslag ook tot enkele ongelukken. Powerbanks met defecten zijn gevaarlijk, het is daarom belangrijk verantwoordelijkheid te nemen. Bij Van Slobbe kiest men voor een goed product, risico’s worden op elke mogelijke manier drastisch geminimaliseerd.

  Wij werken met een tweetal fabrieken. Deze fabrieken hebben een uitgebreide kwaliteitscontrole. Een 100% check op werking van de inkomende goederen (de batterij, printplaten). Ook tijdens productie wordt de werking van de halffabricaten 100% gecheckt en na assemblage volgt nog een 100% check op o.a. overlading / kortsluiting beveiliging / over-ontlading. Ook de constantheid van het vermogen wordt gecheckt, belangrijk voor de levensduur van het artikel. Wanneer het vermogen teveel schommelt kan dit de levensduur van aangesloten apparaten beïnvloeden.

  De powerbank blijft groeien als relatiegeschenk en is in een korte tijd uitgegroeid tot een substantiële productgroep. De concurrentie neemt toe, wat leidt tot een prijsslag. Dit zie je terug in de fabrieken. Veel fabrieken bezuinigen bijvoorbeeld op de componenten. Een essentieel kwaliteitsaspect zijn de batterijen. 

  Powerbank met visitekaarthouder

   

  Powerbank met visitekaarthouder

  Platte 2500 mAh powerbank met kaarthouder. Gemaakt van aluminium materiaal. Afhankelijk van de dikte van het papier, kan de kaarthouder tot 6 visitekaartjes bevatten. Deze schuift u er eenvoudig in en weer uit. Output 1V/1A and input 5V/1A. Inclusief micro USB kabel.
   

  Powerbank kopen, maar welke? Klik hier voor alle technische gegevens!

  Mega Powerbank met 75000 mAh

  Op zoek naar een powerbank waarmee je zelfs je auto mee kunt starten? ....ja dat is mogelijk met deze veelzijdige mega powerbank:

  NIEUWSTE Powerbank met dubbele usb uitgang.

  6000 mah, full colour bedrukken en binnen 2 weken geleverd!

  Powerbank met dubbele usb uitgang
   

  Een powerbank wederom het relatiegeschenk van jaar! 
  Deze handige noodoplader is verkrijgbaar in verschillende modellen.
  Let op de mAh, hoe meer hoe beter! Een powerbank van minder dan 1000 mAh is lastig om een iPad of andere tablet mee op te laden. Ook heeft meer mAh het voordeel dat het opladen sneller gaat.

  RSS Feed