➤ Notitieboekjes bedrukken | Bedrukte ➤ Notitieboekjes als relatiegeschenk

  Bedrukte Notitieboekjes


  Notitieboekjes bedrukken met uw logo of tekst bestelt u bij de specialist!
  Waarom bij de bron notitieboekjes bestellen?

  1. Goedkoop. 2. Snel levertijd notitieboekjes. 3. Zeer ruim assortiment, van A4, A5 en A6 notitieboekjes.

  Scroll naar beneden voor meer producten.

  Notitieboekjes bedrukken

   

  Bedrukte notitieboekjes komen altijd van pas, we maken immers zoveel mogelijk notities om alles goed te kunnen onthouden. Wist u dat een notitieboekje bedrukt met LOGO goed blijft hangen bij de ontvanger.
  Een notitieboekje is geschikt voor een brede doelgroep, jong en oud.


  Luxe notitieboekjes als relatiegeschenk

   

  Kies voor een van de luxe relatiegeschenken notitieboekjes, opgeborgen in een nette afwerking of zelfs een documenten map. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende modellen, uiteraard in diverse formaten. Deze luxe notitieboekjes zijn goed inzetbaar als relatiegeschenk. Kies een van de notitieboekjes in A5-formaat, of ga voor een van de minder gebruikelijke afmetingen die u kunt selecteren. Kijk goed naar de sluiting van het boekje en de mogelijkheid om een bepaalde pagina snel terug te vinden, voor een optimaal gebruiksgemak.


  Moleskine boekjes drukken

   

  U bent op zoek naar Moleskine notitieboekjes bedrukt met LOGO of tekst? Wij leveren Nederlands grootste assortiment notitieboekjes. In veel verschillende kleuren en formaten leverbaar.
  Moleskine notitieboekjes bevat een blanco notitieboekje met 96 pagina's, waarvan de laatste 16 uitneembaar zijn. Aan de andere zijde zit een houder geschikt voor een iPad Mini. Moleskine notitieblokken werden onder andere ook gebruikt door Hemingway, Picasso en Chatwin. De volledige geschiedenis van deze legendarische notitieboeken is te vinden in een apart bijgeleverd boekje. 

  RSS Feed