Kaarthouder met RFID bedrukken

RFID kaarthouder van stro. Een duurzamere keuze! De RFID creditcardbeschermhoes is zeer goed beveiligd tegen betalingsfraude en identiteitsdiefstal vanwege het elektromagnetische schild. De RFID kaarthouder is daarnaast dun zodat hij gemakkelijk in een portemonnee, tas of zak past. Hij heeft ook een groot decoratievlak. Gemaakt van 50% tarwestro. Tarwestro en PP kunststof.

RFID Kaarthouder

Prijs per stuk Prijs totaal

Anti skimming card holder RFID


OV-chipkaarten, bankpasjes maar ook het Nederlands paspoort werken met RFID (Radio frequency identification). Dit is een technologie om draadloos informatie uit te wisselen. Het grote nadeel van RFID zijn de gevaren voor de privacy en ongemerkte fraude. Met onze anti-skimming kaarthouders bent u beveiligd tegen skimmen! 

KAARTHOUDER ANTI-SKIMMING

Wat is RFID?

RFID staat voor Radio Frequency IDentification, het verwijst naar een kleine chip en een antenne voor kleine elektronische apparaten (zoals uw creditcard). De kaart moet gescand worden voor het ophalen van de identificerende informatie.

Voorkom het onrechtmatig bemachtigen of kopieren van gegevens van "Smart" cards uitgegeven door banken, overheden en andere instellingen zoals:

- Creditcard of bankpas
- ID kaart
- Toegangs / veiligheids controle / School ID
- Zorgverzekering, Medische ID
- Rijbewijs
- OV/ Parkeerkaart

RFID kaarthouder biedt extra bescherming en beschermt tegen toegang door NFC uitgeruste smartphones.

 

Bescherm je contactloos betalen saldo en persoonlijke gegevens
➤ oplossing Kaarthouder anti skimming

 

Zoals bekend zijn steeds meer bankpassen, creditkaarten en zelfs paspoorten voorzien van een contactloze chip waarop uw gegevens en saldo staan!

Deze gegevens en het contactloos betalen saldo kunnen gemakkelijk gestolen worden.

Dit kunt u voorkomen door de pasjes en/of paspoorten in een kaarthouder/ hoesje met RFID bescherming te stoppen. Wij maken de hoesjes in een eigen kleur/ formaat en bedrukken wij tot full colour all-over.

Leuk relatiegeschenk voordat de zomer begint. Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Kaarthouder anti skimming

Voor meer informatie mbt RFID kaarthouders klik 'hier'
 

Anti skimming kaart - beveilig je portemonnee!

Nieuwe, leuke en actueel relatiegeschenk een anti skimming kaart voor in de portemonnee.

Anti Skimming Kaart

Nieuwe RFID kaarthouder bedrukken met logo. Geschikt voor 4 kaarten!

RFID pashouder bedrukken

Deze kaarthouder kan maximaal 4 kaarten of 3 reliëfkaarten bevatten. De houder is ontworpen om elektronisch zakkenrollen door RFID-lezers tegen te gaan. Met de schuif aan de zijkant duwt u de kaarten eruit. Geregistreerd ontwerp®