Muismatten bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal
 

Muismatten bedrukken

 

Bedrukte muismatten blijven zeer leuk premium. Zo kunt u tegenwoordig goedkope muismatten van goede kwaliteit maken in een eigen vorm en formaat. Van Slobbe Nr. 1 muismatten leverancier!

 

Bedrukte muismatten bestellen


U gaat voor zekerheid. Het bestellen van muismatten is eenvoudig, maar het is wel de bedoeling dat een muismat ook wordt gebruikt, dus een goede kwalitatieve muismat is een 'must'. Zo niet, geef dan wat ander :) Wij bieden snelle levering. Ook leveren wij muismatten van pvc-vrij materiaal en verbranden dus zonder giftige resten na te laten.

Wij gebruiken een bijzonder sterk antislipmateriaal (EPDM) als basis en geen EVA-schuim, dat over duidelijk minder gewicht (kwaliteit) en grip beschikt. De meest voorkomende formaten muismatten zijn: 240 x 190 mm, 190 x 190 mm, ovaal 245 x 185 mm en rond diameter 190 mm incl. kleurendruk.

 

Muismatten Bestellen

 

U wilt muismatten bestellen met bedrukking van uw LOGO of tekst? Wij leveren een groot assortiment muismatten. Bestel uw muismatten online en wij leveren binnen enkele dagen uw bestelling.

 

Muismatten drukken goedkoop

 

Relatiegeschenken Muismatten drukken wij goedkoop en al vanaff vijftig stuks. Er is een groot keuze uit de verschillende muismatten en alle muismatten in ons assortiment kunnen wij drukken.

 

Dunne Muismat


Naast de meest verkochte muismatten, de muismat met een EVA foamlaag, leveren wij ook ultra dunne muismatten. Het voordeel van deze dunne muismat is dat deze zeer stabiel blijft liggen op uw bureau en kunnen bij publieke computers ook vastgeplakt worden aan de tafel.