Kerst Relatiegeschenken

Kerstpakketten Rotterdam ➜ bestel je bij DÉ kerstpakketten leverancier. Van Slobbe ruim 78 JAAR de kerstpakket leverancier van Rotterdam en omstreken! >>>

 

De leukste kerstpakketten bestel je in Rotterdam :)

 

als kerstpakketten specialist maken wij van uw kerstpakket een volledig op maat gemaakt kerstpakket. 
Maak een afspraak in onze showroom en laat uw verassen hoe wij uw kerstpakket volledig zelf gaan samenstellen op uw wensen en doelgroep.

 

Kerstpakketten bestellen - 'het Kerstpakket in beeld'

 

Waar oorspronkelijk het kerstpakket uit etenswaren bestond, is een mooi non-food cadeau tegenwoordig een welkome aanvulling in het pakket. Vanaf begin deze eeuw doen meer-en-meer kookstijlen hun intrede in het kerstpakket.

Het begon met grillen, stomen, magnetron en fondue. De gourmet en tajine zijn populair geworden en tegenwoordig biedt een sushi pakket een avondje gezelligheid. De cup- en popcakes zijn bij de jeugd niet meer weg te denken.

Ook in 2017 nemen wij weer onze maatschappelijke verantwoordelijkheid. Net als voorheen zal de voedselbank aandacht krijgen. De bekende ‘KiKa’ beer (kinderen kankervrij) is uiteraard in één van de pakketten opgenomen. Duurzame en Bio producten vindt u zoals u gewend bent in verschillende kerstpakketten.

Gaat uw keuze dit jaar naar een maatwerk kerstpakket, bel ons! Wij maken al vanaf 60 stuks een interessant op maat gemaakt voorstel voor u. Hierbij hebben wij de keuze uit meer dan 6000 producten. Wij wensen u veel kijk- en leesplezier en uiteindelijk de juiste keuze.

Ruim 79 jaar uw Kerstpakketten leverancier - ROTTERDAM
 

Kerstpakketten bestellen


Het kerstpakket is een waardevol onderdeel van de Nederlandse werkcultuur. Dat ook de overheid het maatschappelijke belang onderkent, blijkt uit de fiscale regeling voor kerstpakketten. Het kerstpakket in natura voor werknemers is tot een waarde van 70 euro vrijgesteld van loonbelasting en premies.