Kerstballen bedrukken

Kerstballen zelf opblaasbaar?

 

SELF INFLAT-A-BALL

SELF INFLAT-A-BALLSELF INFLAT-A-BALLSELF INFLAT-A-BALL

Deze zelf opblaasbare kerstbal is de perfecte give-away en relatiegeschenk voor kerst promoties. Het is vooral goed voor direct mail campagnes, want het is plat en licht, maar heeft een grote impact. Tik gewoon in het midden van het artikel om te zien hoe de magische kerstbal zichzelf opblaast. Verspreid een beetje magie met Kerstmis!

De Self Inflate Kerstballen kunnen wij full-color aan beide zijden bedrukken worden. Het is beschikbaar in 3 vormen: rond, ster en diamant.

Kerstballen bedrukken

Kerstballen bedrukken

SELF INFLAKerstballen zelf opblaasbaars de perfecte give-away voor kerst promoties. Het is vooral goed voor direct mail campagnes, want het is plat en licht, maar heeft een grote impact. Tik gewoon in het midden van het artikel om te zien hoe de magische kerstbal zichzelf opblaast. Verspreid een beetje magie met Kerstmis!

 

Kerstballen bedrukken

Bedrukte kerstballen blijven altijd een leuk relatiegeschenk. Zo kun je bedrukte kerstballen bestellen welke wij per stuk of meerdere in een doosje verpakken zodat het een echt cadeau is. Altijd leuk om de laatste kerstgroet te doen aan uw relaties.

Kerstballen bedrukken

Kerstballen bedrukken