Speaker bedrukken

Bluetooth Trendy speaker bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal


Bedrukte Speaker - relatiegeschenk


Geniet van de vrijdag of iedere andere dag met vrienden, drankjes en muziek met deze unieke bluetooth speaker. De speaker heeft een speeltijd van maximaal 4 uur en de geïntegreerde opener kan een onbeperkt aantal flessen openen. Bediening van de speaker tot een afstand van 10 meter. De speaker heeft bluetooth 4.1 voor eenvoudige en vlotte verbinding met uw mobiele apparaat. De 2W speaker heeft een high-end metalen rooster voor een optimaal geluid en een soepele siliconen behulzing. Inclusief 250 mAh batterij. Met pick-up en luidspreker functie om oproepen te beantwoorden. 

 

Speaker als relatiegeschenk


De Cube Bluetooth® speaker die u al vanaf 50 stuks kunt laten voorzien van uw logo of merknaam. Dit is een luidspreker die ondanks zijn kleine formaat een groot geluid levert en dankzij de Bluetooth® optie - 10 meter bereik - overal en met elk apparaat kan worden gebruikt. Het stijlvolle design geeft u de zekerheid dat uw logo niet onopgemerkt zal blijven.

Met behulp van de bijpassende powerbanks gaat dat opladen razendsnel en u heeft dan meteen de perfecte cadeauset, want speaker en powerbank zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar. Met uw logo op een van de zijkanten maakt u met de Cube Bluetooth® speaker een hoogstpersoonlijk merkstatement. Ook de geschenkdoos kan worden gepersonaliseerd.


Bluetooth Speaker Relatiegeschenk