PowerBank bedrukken

Telefoonstandaard oplader

Prijs per stuk Prijs totaal
 

Powerbanks bedrukken?


Als de powerbank specialist helpen wij je met het maken van de beste keuze voor jouw reclame. 
Een powerbank bedrukken met logo kan al vanaf EUR 3,00 per stuk inclusief bedrukking!

Voorafgaand aan de bestelling maken wij gratis een mailproef ter goedkeuring van jouw bedrukte powerbank.
Op de drukproef is te zien hoe groot het logo wordt gedrukt. 
Een bedrukte powerbank als relatiegeschenk zal zeer gewaardeerd worden.

Hoe kies je de beste powerbank? 
Op basis van capaciteit en beschikbare kleuren. De meeste powerbanks zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en bedrukt van 1 tot 4 kleuren.

Voor vragen of advies? Neem contact met ons op via chat, telefoon of mail. Onze productspecialisten kunnen je alles vertellen over het bedrukken van een powerbank.

Hoeveel capaciteit heb ik nodig voor mijn Powerbank?
Powerbank laten bedrukken? TIP: 2000 mAh = 1 keer een gemiddelde telefoon opladen >>> zie onderstaand schema


Welke Powerbank past bij mij?

Powerbank Relatiegeschenk LOGO

Mobiele telefoons houden kun je een powerbank gebruiken van 2400mAh en voor het opladen van een tablet adviseren wij 7000mAh. Hoe hoger het aantal mAh hoe beter uw de relaties de powerbank zullen waarderen.

Aantal mAh voor de batterij van: 
Laptop = 3000 mAh – 6600 mAh 
iPhone 6 = 1810 mAh
iPhone 5 = 1440 mAh 
iPhone 4S = 1400 mAh 
iPad 2 = 6930 mAh 
iPad mini = 4490 mAh 
iPad3 = 11666 mAh 
TomTom Go = 2300 mAh 
Samsung Galaxy S3 = 2100 mAh 
Samsung Galaxy Note = 3100 mAH 
Samsung Galaxy Tab 2 = 7000 mAh
 

Powerbank bestellen - let op de veiligheid

Veiligheid powerbanks

Powerbank en veiligheid

Bent u bekend met de gevolgen van overbelasting, over-ontlading, kortsluiting en overstroom? Daar waar de markt richting goedkope maar onveilige powerbanks lijkt te gaan, hebben wij er bewust voor gekozen het kwaliteitsniveau van onze powerbanks te verhogen en hebben we geborgd dat al onze partners produceren volgens onze hoge normen. Daardoor kunt u bij ons een 100% veilige powerbank selecteren. Als drager van uw logo of boodschap, wel zo’n veilig idee. 

Wij garanderen 100% dat al onze powerbanks voldoen aan de volgende specificaties:

Bescherming tegen overladen
Powerbank opladen

Deze bescherming verzekert u ervan dat uw batterij niet verder dan de capaciteit wordt opgeladen wanneer uw batterij voor langere tijd wordt opgeladen. Powerbanks zonder deze functie kunnen een gevaar opleveren.

Bescherming tegen over-ontlading
Powerbank over ontlading

Deze bescherming zorgt ervoor dat uw batterij niet volledig leeg raakt. Een volledige lege batterij kan nl. niet meer opgeladen worden. Powerbanks zonder deze functie hebben een kortere levensduur. 

Bescherming tegen kortsluiting
Powerbank kortsluiting

Deze beveiliging beschermt het moederboord en de batterij in geval van kortsluiting en zorgt ervoor dat er geen gevaar ontstaat voor het item of de gebruiker.
 

Inclusief overspanningsbeveiliging
Powerbank Inclusief overspanningsbeveiliging

Deze bescherming zorgt ervoor dat onmogelijk is dat er een te hoog wattage van uw powerbank naar uw mobiele gadget wordt overgebracht. Optimale bescherming om schade aan uw mobiele apparaat te voorkomen.

Powerbank met speaker

Powerbank luxe geschenkverpakking


Om de powerbank weg te geven als een luxe relatiegeschenk is het mogelijk om het geschenkdoosje volledig custom made en all-over te bedrukken. Zie onderstaande afbeelding.

Geschenkdoosje PowerbankPowerbank Relatiegeschenk

 

Powerbank Op maat gemaakt, het perfecte relatiegeschenk

Een powerbank is niets meer  dan een draagbare oplader voor je elektronische apparaten.Je laadt ‘m thuis of op kantoor. Op het moment dat de batterij van je apparaat leeg raakt, gebruik je de opgeslagen energie om deze weer op te laden, en ga je gewoon weer door met wat je aan het doen was.
De capaciteit van de powerbank, uitgedrukt in mAh, geeft de kracht van de accu aan.
Een hogere capaciteit, hoe sterker de oplader en hoe meer stroom deze kan leveren.

 


Powerbank met Luidspeker

Powerbank bestellen

De booming business in powerbanks leidde behalve tot een prijzenslag ook tot enkele ongelukken. Powerbanks met defecten zijn gevaarlijk, het is daarom belangrijk verantwoordelijkheid te nemen. Bij Van Slobbe kiest men voor een goed product, risico’s worden op elke mogelijke manier drastisch geminimaliseerd.

Wij werken met een tweetal fabrieken. Deze fabrieken hebben een uitgebreide kwaliteitscontrole. Een 100% check op werking van de inkomende goederen (de batterij, printplaten). Ook tijdens productie wordt de werking van de halffabricaten 100% gecheckt en na assemblage volgt nog een 100% check op o.a. overlading / kortsluiting beveiliging / over-ontlading. Ook de constantheid van het vermogen wordt gecheckt, belangrijk voor de levensduur van het artikel. Wanneer het vermogen teveel schommelt kan dit de levensduur van aangesloten apparaten beïnvloeden.

Powerbank kopen, maar welke? Klik hier voor alle technische gegevens!