Telefoonhouder voor de fiets bedrukken

Telefoonhouder voor op de fiets

Handige fiets telefoonhouder, bedrukken met logo.


Sinds de invoering van het app- en belverbod voor fietsers is er een ware run ontstaan op smartphonehouders die op het stuur van tweewielers passen. 

Handige smartphonehouders welke wij bedrukken met logo of tekst!

Prijs per stuk Prijs totaal


Nieuwe telefoonhouder voor in de auto ➤ relatiegeschenk

 

Een hele kleine maar effectieve telefoonhouder voor in de auto. Het werkt heel simpel met een magneet. je plakt een kleine kogelvormige houder op het dashboard met daarop een sterke magneet die je om de kogel kunt draaien. Vervolgens plak je een metalen stripje op de achterkant van je smartphone (als de behuizing van metaal is, is dit niet eens nodig). Als je de auto instapt plaats je je smartphone op de magnetische houder en draai je hem eenvoudig in de gewenste stand zodat je het scherm goed kunt zien. Geen last meer van grote klemmen tegen het raam of op het dashboard maar een hele kleine en effectieve telefoon houder.


Auto telefoonhouder magnetisch

Mobiele Telefoonhouder bedrukken

 

als leverancier en fabrikant leveren wij een groot assortiment aan verschillende soorten mobiele telefoonhouders. Alle mobiele telefoonhouders bedrukken wij met LOGO of tekst.
Ook zijn er modellen telefoonhouders welke wij volledig custom made en in eigen PMS kleur maken.

 

Telefoonhouder Relatiegeschenk - Premiums

 

Telefoonhouders zijn een perfect relatiegeschenk of premium. De doelgroep is zeer groot doordat ruim 80% beschikt over een mobiele telefoon.
Het bedrukken van mobiele telefoonhouders gaat eenvoudig en snel en staat dus garant voor goede zichtbaarheid.

 

Telefoonstandaard bedrukken relatiegeschenk