Auto zonneschermen bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal
Auto zonneschermen bedrukken
Auto Zonnescherm Auto Zonnescherm bedrukken Relatiegeschenken 

Auto zonnescherm

Autozonneschermen zijn leverbaar in verschillende modellen en kunnen allemaal bedrukt worden metuw logo of tekst. Auto zonneschermen zijn leverbaar als een tweedelig set voorzien van zuignappen, de statische autozonneschermen welke makkelijk zijn te bevestigen, de opvouwbare kartonen autozonneschermen en de folie autozonneschermen.

Auto zonnescherm bedrukken met uw logo of tekst. Bedrukte zonneschermen voorzien van uw logo of tekst. Kijk naar de zonneschermen welke allemaal bedrukt kunnen worden. Wij zien uw aanvraag graag tegemoet.

Voorruitbeschermer bedrukken

Relatiegeschenk Voorruitbeschermer

Helder zicht in de winter, aangename koelte in de zomer! De beschermer maakt u snel en gemakkelijk vast met de bijgeleverde zuignappen. Het scherm heeft een afmeting van 200x70 cm en is per stuk in een zilverkleurige nylon etui met trekkoord verpakt. Voorruitbeschermer bedrukken met LOGO of tekst.

In de zomer en winter zijn auto zonneschermen altijd handig. En daarom zijn auto zonneschermen en voorruitbeschermers een zeer geschikt promotieartikel en/of relatiegeschenk.