Paraplu bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Laat het regenen! Wij zijn er klaar voor!

Een paraplu bedrukken is een zeer gewild relatiegeschenk. Bedrukte paraplu bestel je bij de specialist, waarom?

1. Heel veel goedkope paraplu’s.
2. Snelle levertijd van enkele werkdagen (afhankelijk van model).
3. Grootste assortiment
4. Gratis digitale drukproef.

Stuur uw logo naar onze paraplu specialisten en wij maken gratis een mailproef ter goedkeuring.

Paraplu met LED verlichting; Zien en gezien worden; Wat zal iedereen jaloers op jou zijn door deze unieke lichtgevende paraplu! Leuk relatiegeschenk. 


Lichtgevende LED paraplu

Hoe werkt de LED lichtgevende paraplu? klik 'hier'

 

Welke Paraplu moet ik kiezen?

Wij bieden een ruime keuze uit golfparaplu's, stormparaplu's, vouwparaplu's en exclusieve paraplu's. Praktisch alle paraplu's in ons paraplu relatiegeschenken assortiment kunnen worden bedrukt. Een bedrukking op een paraplu kan vaak op meerdere plaatsen en posities worden aangebracht. Bestel direct online of vraag een offerte aan.
Het bedrukken van een paraplu uit voorraad is arbeidsintensief waardoor dit niet altijd goedkoop is. De paraplu moet met eerst uitklappen en kan deze daarna per segment gaan bedrukken. Als fabrikant bedrukken wij deze ook veelal af fabriek. Dit heeft als voordeel dat een ruim drukformaat kunnen aanbieden en het bedrukken per segment is een stuk goedkoper.
 

Paraplu met logo

Zoals hierboven aangegeven is het een ideaal relatiegeschenk. Indien een mail voorbeeld wilt ontvangen hoe uw LOGO op de paraplu staat, dan ontvangen wij graag uw LOGO in een opgemaakt eps illustrator bestand en maken wij vrijblijvend een mailproef.