LED Paraplu bedrukken

Hoe werkt een LED paraplu?

Prijs per stuk Prijs totaal

LED paraplu bedrukken

 

Origineel, zo mag je een LED paraplu wel noemen. Led Paraplu's worden op dezelfde manier bedrukt als de andere paraplu's, alleen is de stok voorzien van een led verlichting. Het is zelfs mogelijk een logo te projecteren in de stok.

 

Door deze lichtgevende LED paraplu zie je het licht weer in de donkere regenachtige dagen. Met lichtgevende stang en led lampje. Bang in het donker? Dan is de LED Paraplu echt de paraplu die jij moet hebben! De staaf geeft namelijk licht en zo loop je dus nooit in het donker, maar dat is nog niet alles. Ook op de top van paraplu zie je het licht verschijnen en val je dus lekker op. Iedereen zal jaloers op jou zijn met deze unieke lichtgevende paraplu. De paraplu heeft ook nog een LED lichtje helemaal onder aan de handvat. Wanneer je het lichtje aandrukt komt er wit licht uit en kun je dus precies zien waar je loopt! Loop nooit meer in de hondenpoep, of val over een bananenschil omdat je het te druk om niet nat te worden door de regen.

Met deze lichtgevende paraplu ga je het zelfs leuk vinden om in de regen te lopen! Deze LED paraplu is dus niet alleen origineel en leuk, maar ook nog een hartstikke veilig in bijvoorbeeld een drukke stad.