Bagagedrager kussen - Fietskussen bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Fietskussen, bagagedrager kussen

 

Met deze giveaway zit u nooit meer oncomfortabel op de bagagedrager van de fiets. Deze fietskussen is gemakkelijk achterop de fiets te bevestigen door middel van elastieken bandjes en/ of door middel van klittenband. E.e.a. afhankelijk van het model.


Fietskussen bedrukken
zie ook:
bron: http://www.dub.uu.nl

Fietskussen vliegt studentenwinkel uit

 

In Kenia rijden fietstaxi’s rond waarbij een comfortabel fietskussen op de bagagedrager als passagierszitje dient. De twee Utrechtse studenten Robin Quax en Wouter Vink besloten de kussens in Nederland te gaan verkopen. Ze vliegen de winkel uit.

Het gekleurde kussen achterop de bagagedrager van de fiets van Wouter Vink (23) valt direct op tussen de rest van de barrels die voor de deur van nummer 69 aan de IBB geparkeerd staan. Op de tweede verdieping vind je de studentenkamer van Wouter die tevens dienst doet als kantoor van het bedrijfje BodaBoda.nl dat hij met Robin Quax (24, master Duurzame Technologie in Delft) bestiert. Samen brengen zij sinds een jaar de fleurige fietskussens uit Kenia aan de man.

Zacht voor de billen
Na de middelbare school ging Robin naar Kenia om vrijwilligerswerk te doen. Daar maakte hij kennis met de fietstaxi’s die BodaBoda’s genoemd worden. Hij sprong achterop en ondervond dat het zitje ‘fantastisch’ zit en besloot er één mee naar huis te nemen. Eenmaal aan de studie Natuurkunde in Utrecht mocht wiskundestudent Wouter achterop. Hij vond het een ‘briljante ervaring’. Geen pijn meer aan je kont, je kunt je vasthouden en je kunt ook nog eens je voeten kwijt, licht hij de voordelen toe.

Lees verder, klik 'hier'