Bidons bedrukken

Bidons bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal
 

Bidons bedrukken

U wilt bidons bedrukken met uw logo of tekst? Dat kan!
Wij bieden een groot scala een bedrukte bidons. Elke bidon in ons assortiment kan bedrukt worden. Het is zelfs mogelijk uw bidon in een eigen pms kleur te maken.

Goedkope Bidons Bestellen

Bidons zijn goedkoop en SUPER handig tijdens het sporten. Het weggeven van een bidon geeft een goed imago van uw bedrijf. Alle bidons kun je snel en online bestellen. Goedkope bedrukte bidons zijn al leverbaar vanaf EUR 0,75 per st.

Bidons met LOGO als relatiegeschenk

Luxe bidons met een bedrukking van je LOGO, tekst of boodschap zijn voornamelijk de modellen bidon shiva, bidon splash en bidon source. De reden hiervoor is dat deze bidons uit wielerscene komen en af fabriek bedrukt worden.

Hoe worden bidons gemaakt en bedrukt met uw logo?

Bidons bestellen: u kiest de kleur, het model, de grootte en eventueel de eigen bedrukking. De bidons worden bij de fabriek in de juiste kleurstof bij de bestelling gezocht. Hiervoor gebruikt men kleurstof korrels.
Een blaasmachine zuigt de kunststof op waarmee de bidons worden gemaakt. Tijdens het opzuigen wordt de kleurstof toegevoegd. Daarna wordt het materiaal verhit tot ongeveer 180 graden Celsius.

De verhitte kunststof wordt in de machine uitgerekt tot een soort slang. In deze slang wordt lucht geblazen totdat de kunststof in de matrijs tot een bidon is gevormd. Na het koelen met water wordt het overtollige materiaal aan de onder- en bovenkant afgesneden.

De machine zet de bidons één voor één op de lopende band. Vervolgens worden ze via een blaasmechanisme gecontroleerd op waterdichtheid.

Een andere machine verzamelt de bidons met een grijparm en plaatst ze in dozen. All doppen en de trekdoppen worden door op de bidons gezet.

Bidons worden bedrukt door middel van zeefdruk: De zeefdrukker heeft screens gemaakt van het ontwerp, iedere drukgang heeft zijn eigen screen. Het bedrukken van de bidon is een zeer nauwkeurig proces.

Na het drukproces worden de doppen met speciale machines op de bidons geplaatst en verpakt in handzame kartonnen dozen van 50 stuks. Tijdens het "doppen" vindt nog een laatste kwaliteitscontrole plaats.

 

Bidons bedrukken Hoe worden bidons gemaakt?