Zweetbandjes bedrukken

 

Zweetbandjes bedrukken, borduren of inweven met LOGO


Zweetbandjes borduren met logo Zweetbandjes goedkoop Zweetbandjes met logo


Zweetbandjes bedrukken


Zweetbandjes zijn populair, functioneel en een modieus accessoire. Het is vooral gedragen op voorhand en pols. Terwijl andere mensen ze dragen omdat ze trendy willen zijn. De meeste mensen dragen ze te absorberen het zweet druppels of druppelen in de handpalm, die hun prestaties in sport games zullen beïnvloeden. Vele sporten gebruiken zweetbandjes zoals bijvoorbeeld, basketbal, honkbal, volleybal, tennis, badminton of joggen.
 

Zweetbandjes met logo


Alle zweetbandjes bedrukken wij met uw logo of tekst. Naast bedrukken is ook mogelijk uw logo te inweven of te voorzien van een borduring.

Zweetbandje worden veelal gebruikt als promotieartikel Zweetband kan aantonen zich niet alleen een ideale accessoire voor het spelen van sporten, maar ook een hot premium. Terwijl de bekende sport merk als Nike heeft zijn eigen katoenen zweetbandjes welke in de detailhandel verkocht worden waartegen wij dezelfde kwaliteit, voorzien van uw eigen logo, en met een derde van de prijs kunnen leveren. Het materiaal dat wordt gebruikt is een mix van katoen en elastische vezels. Het absorbeert goed het zweet. Ook maken wij hoofdzweetbanden.
 

Zweetbandjes met logo -Zweetbandjes custom made - Zweetbandjes borduren


Stel uw eigen zweetbandje samen

Stap 1)
Kies de zweetband u nodig heeft.
Onze standaard maten voor uw referentie:
• Polsband Grootte: 2.5 "x 2,75"
• Hoofd Band: 1,75 x 6,5 "
• Pocket Polsband: 8 x 7,5 cm
• Vinger zweetbandje: 3,5 cm x 3,5 cm

Stap 2)
Kies de grootte van uw zweetbandje
Ons materiaal is 80 procent katoen en 20% elastische vezels mengsel. We hebben drie verschillende maten van badstof lus. We hebben zeven tellen, 16 tellen en 32 tellen katoenvezel. 7 tellen is met de grootste lus. 32 tellen is met de kleinste lus. En 16 tellen is in het midden.

Stap 3)
Kies uw badstof kleur voor uw zweetbandje
We hebben kleurstaal om uit te kiezen. Voor bestelling van meer dan 5000 stuks, kunt u ervoor kiezen uw eigen Pantone kleur.

Stap 4)
Bepaal hoe u op uw logo voor op het zweetbandje
We hebben verschillende technieken om uw logo te bedrukken op het zweetbandje:

1) Directe borduurwerk
2) Borduren-label gestikt op
3) Geweven label gestikt op
4) Zacht PVC tag gestikt op
5) Kleur stoned gelijmd
6) Vilt stroomden
7) PVC stroomden

Stap 5)
Kies hoe u uw zweetband wilt verpakking
Normaal gesproken worden zweetbandjes per stuk verpakt in een pollybag. Maar u kunt zweetbandjes ook per set verpakken in een polyester zak of i.c.m. een hoofd zweetbandje.
 

Custom made zweetbandjes

 

Als fabrikant is het bij ons mogelijk om een zweetbandje volledig custom made te maken, dwz volledig in eigen PMS kleur.
Ook het bewerken kan op verschillende manieren. Zo bedrukken wij zweetbandjes veelal op een label met een transfer bedrukking:

 


Zweetbandje bedrukkenZweetbandjes borduren
Zweetbandjes inweven