Keycords bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Keycords bedrukken en bestellen doe je bij de fabrikant....waarom?

 

1. Goedkoop!
2. Snelle levering, kan al binnen 1 week!
3. Gratis digitale drukproef!
4. Grootste assortiment, eigen PMS kleur leverbaar!


Bedrukte keycords? Gebruik de handige keycord filter. 

 

De meest verkochte keycords zijn de 2 en/of 2,5 cm brede keycords met release buckle en metalen karabijnhaak.

 

Keycord

 

Als fabrikant produceren wij keycords in een eigen PMS kleur. Keycord zijn eenvoudig en snel te bestellen. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, kies de kleur, aantal drukkleuren en stuur desgewenst je logo mee.
Zodra wij het logo hebben ontvangen maken wij een mailproef ter goedkeuring zodat u kunt zien hoe de bedrukte keycord eruit komt te zien.


Goedkope keycords

 

Onbedrukte lanyards zijn uit voorraad leverbaar in verschillende kleuren. Een bedrukte keycord kan goedkoop af fabriek geproduceerd worden in een eigen pms kleur.  Ook kunnen wij keycords lokaal bedrukken voor snelle leveringen. Dit is al mogelijk binnen enkele dagen.

 

Bedrukte keycord

 

Een bedrukte keycord bestel bij de bron! Sinds 1941 zijn wij de fabrikant van keycord met bedrukking. De polyester keycords worden vaak gebruikt als promotieartikel en voor beurzen. Lokaal worden keycord bedrukt door middel van zeefdruk en af fabriek kunnen wij deze inweven of voorzien van een transfer.

Keycords bedrukken

Custom Made Keycords

 

een keycord is de meest populaire reclamedrager op beurzen, congressen en evenementen. Wilt u een keycord waarmee u zich onderscheidt van andere bedrijven? Kies uit de diverse materiaalsoorten, afmetingen, opdruk mogelijkheden en accessoires. Zo stelt u zelf een keycord samen, dat volledig tegemoet komt aan uw wensen en perfect aansluit bij uw huisstijl of product. Custom made keycord; een visitekaartje voor uw organisatie