Metalen Pennen graveren

Prijs per stuk Prijs totaal

Metalen Pen met logo het beste verkochte promotieartikel


Wie kent ze niet, bedrukte pennen als promotieartikel of relatiegeschenk. Bedrukte metalen pennen zijn wereldwijd nog altijd het meest succesvolle en meest populaire relatiegeschenk of giveaway. Pennen met logo zijn goedkoop inzetbaar op veel verschillende evenementen zoals beurzen, congressen en open dagen, maar minstens zo belangrijk het interne gebruik door medewerkers. Het bijzonder brede assortiment van pennen bedrukken bij Van Slobbe varieert van goedkope metalen pennen tot luxe pennen welke te gebruiken zijn als een relatiegeschenk. Alle pennen zijn leverbaar in een kleine oplage.
 

Metalen Pennen bedrukken, het perfecte relatiegeschenk


Een bedrukte pen van metaal of een luxe pennenset al dan niet van een bekend pennen merk wordt altijd positief en enthousiast ontvangen. Een luxe pen bedrukken of graveren met een individuele naam geeft een mooi persoonlijke waardering, het perfecte relatiegeschenk.
Uiteraard komt het vaker een pen bedrukken met logo of bedrijfsnaam in combinatie met een url. Het geven van een goede professionele pen is belangrijk. De ontvanger kan úw pen als favoriet gaan gebruiken, dan blijft een luxe pen jarenlang in gebruik en komt uw bedrijfsnaam meerdere keren per dag in beeld bij uw klant. Een prima promotie, uitstekend te combineren met zakelijke en kantoorartikelen!