Potloden bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal
 

Potloden bedrukken met logo en naam. Goedkoop promoten

 

Potloden bedrukken met logo. Er wordt niet vaak aan gedacht maar het is een goedkope oplossing voor uw promotie. Bedrukte potloden zijn zeer effectief te gebruiken als promotiemiddel. Je kunt het zien net als de balpennen, deze worden ook door iedereen gebruikt. Hetzelfde is van toepassing op potloden, wie heeft die niet?
Bedrukte potloden zijn goedkoop en daarom grootschalig in te zetten. Indien je potloden laat bedrukken dan weet je zeker dat je naam een lange levensduur heeft bij de ontvanger.
 

Potloden bedrukken bij Van Slobbe, vele soorten leverbaar

 

Van Slobbe biedt verschillende soorten en kwaliteiten potloden welke kunnen bedrukken.Van standaard naturel houten potloden bedrukken, gelakte houten potloden, vulpotloden en doosjes kleurpotloden bedrukken behoren tot de mogelijkheden. De houten potloden zijn voorzien van een gum en worden met geslepen punt geleverd.
 

Goedkope potloden bedrukken maar ook luxe potloden bedrukken

 

Goedkope potloden bedrukken en inzetten voor grootschalige promotionele acties behoort tot de mogelijkheden. Naast de standaard potloden kun je ook goedkope vulpotloden bedrukken. Wij bieden je een ruime collectie goedkopere vulpotloden welke wij allemaal kunnen  bedrukken. Dit geldt ook voor de luxe vulpotloden. Zoals er enorme keuze is in pennen, van Prodir pennen tot Parker pennen en goedkope pennen bedrukken, zo is er ook voldoende keuze in bedrukte potloden.