Prodir Pennen bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Prodir reclame pennen

Prodir pennen zijn al sinds de vroege jaren 80 een begrip. Prodir pennen zoals de Prodir DS3 worden veelal gebruikt als promotie pen. Prodir DS3 is een veel verkochte en bekende Prodir pen.
Zo leveren wij ook de populaire Prodir pennen zoals de:

 

Prodir pen
Het hele assortiment aan bedrukte pennen van Prodir staan live.
Prodir is DÉ reclame pen. Deze pennen zijn gemaakt van zeer goede Zwitserse kwaliteit en behoren tot de TOP van de bedrukte reclame pennen.
Prodir levert een beperkt assortiment, maar heel herkenbaar!

Prodir pennen zijn leverbaar in de modellen:
Prodir DS1 balpen | Prodir DS2 balpen | Prodir DS3 balpenProdir DS5 balpen | Prodir DS7 balpen

Prodir pennen worden geproduceerd en bedrukt door Prodir.

De basisprijs van een pen wordt bepaald door het gekozen materiaal, door de punt en door de vulling. Het bolletje voor de Prodir DS1, het ringetje voor de Prodir DS3 en de clip cover van de Prodir DS5 worden apart berekend. De printkosten zijn afhankelijk van het aantal kleuren die gedrukt moeten worden, van de printoppervlaktes en van de motieven (logo’s). Wij kunnen ook een offerte maken voor een speciaal voor u aangemaakte kleur pen (minimum aantal 10.000 stuks), inktkleur of verpakking.

Een nieuw gamma pennen met een compleet nieuw ergonomisch design. Voor de plastic Prodir ES1 geldt een minimale afname van 50.000 stuks. De prijs is afhankelijk van de gekozen kleur, standaard of PMS. Voor Prodir ES1 Metal geldt een minimale afname van 500 stuks, alleen beschikbaar in de 5 standaard kleuren.

Vanaf januari 2011 zullen alle Prodir pennen zijn voorzien van het nieuwe Floating Ball® schrijfsysteem; gevuld met inkt van de beste kwaliteit garandeert dit volledige controle, zonder vlekken, voor de meest vloeiende schrijfbeleving.

Hoe vind ik mijn prijs van mijn bedrukte Prodir pen?

De verscheidenheid en het praktisch oneindig aantal mogelijkheden een op maat gesneden pen te creëren, maken de Prodir schrijfwaren zo bijzonder. Daarom zijn de prijzen gebaseerd op de verschillende opties die mogelijk zijn.

Vraag vrijblijvend een offerte aan en uw ontvangt binnen 24 uur de meest concurrerende prijs.

Van Slobbe Premiums & Gifts is Nederlands oudste relatiegeschenken bedrijf.

Modellen Prodir pennen