Senator pennen bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Senator pennen

SENATOR pennen staan al ruim 90 jaar garant voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. De Senator pennen zijn gemaakt van een selectie van materialen en productieprocessen zonder van schadelijke stoffen, het gebruik van recyclingmateriaal, biologische afbreekbaarheid en afvalvermijding afgestemd. De naleving van de REACH-verordening van de Europese Unie, die zegt dat vanaf 2018 uitsluitend nog geteste en geregistreerde chemicaliën gebruikt mogen worden, is bij ons nu al een feit. Alle Senator pennen kunnen we bedrukken met uw logo, tekst of slogan.

Bedrukte pen

 

Wat doet u wanneer u een bedrukte pen in een winkel ziet liggen? Wat doet u wanneer iemand u een bedrukte pen leent of geeft? Natuurlijk, u leest wat er op de bedrukte pen staat en dit is ook precies wat de maker van de bedrukte pen wil bereiken. Met een bedrukte pen maakt u effectief reclame. Wilt u dat mensen uw <a nl="" 4164-top-5-pennen-bedrukken"="" category="" www.vanslobbe.nl="">bedrukte pen in handen krijgen? Bestel deze dan bij Van Slobbe.

Tekst of logo
Een bedrukte pen kan een persoonlijke tekst of logo bevatten. De boodschap op de bedrukte pen komt bij meer mensen terecht dan u denkt. Hoe vaak leent u een bedrukte pen van iemand of geeft u een bedrukte pen aan iemand te leen? Regelmatig gebruiken wij een pen van iemand anders en wanneer dit een bedrukte pen is, lezen wij automatisch de boodschap.

Contact
Wilt u op effectieve wijze reclame maken met een bedrukte pen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken de bedrukte pen precies zoals u deze wilt zien. Met onze bedrukte pen bereikt u veel mensen en daar gaat het om. Bel voor meer informatie over de bedrukte pen naar 010 – 411 89 90 of mail naar aanvraag@vanslobbe.nl.

 

Pen bedrukken | Pennen bedrukken | Pennen bedrukken goedkoop | Balpen bedrukken | Bedrukte balpennen | Bedrukte pen