Opvouwbare Tassen bedrukken

Milieuvriendelijke tassen - BottleBag

 

De BottleBag Original is een 100% gerecyclede tas gemaakt van plastic PET flessen. Deze fijn te dragen tas kan opgevouwen worden in een klein tasje, waardoor je hem makkelijk overal mee naar toe neemt. Wordt geleverd in je eigen PMS kleur en voorzien van een full colour bedrukking. Wordt standaard geleverd met een craft label en een woven side label met je eigen naam of logo. Andere vormen zijn ook mogelijk, vraag ons naar de mogelijkheden. 
Bottlebag

 

Prijs per stuk Prijs totaal

Opvouwbare Tassen Go Dutch Design - Promotie Nederland Tassen

Super handige en leuke opvouwbare tas. Eigen formaat mogelijk en op 2 posities uw eigen logo, tekst of slogan!
 

Opvouwbare Tassen bedrukken Opvouwbare Tassen bedrukken

Opvouwbare tassen bedrukken

Rechtstreeks af fabriek goedkope polyester boodschappentassen
Gegarandeerd de beste prijzen!
Polyester tassen bedrukken wij af fabriek. Eigen formaat en kleur mogelijk.
Het opbergzakje kan ook aan het tasje gestikt worden zodat het tasjes opgevouwen kan worden.

 

Duurzame Big Shopper boodschappentassen

 

wilt u liever een grotere Big Shopper boodschappentas?  Wij maken boodschappentassen zoals Albert Heijn, Jumbo, Dirk etc volledig custom made en all-over bedrukt. Nieuwsgierig, klik hier >>>>
Big Shopper boodschappentassen bestellen

 

Opvouwbare Tassen bedrukken

Goedkoop boodschappentassen

Goedkoop tassen bedrukken ➤ Milieuvriendelijk

 

Hoe werken de opvouwbare tasjes? Klik hier >>> 


Goedkoop tasjes bedrukken, polyester

210D polyester tasjes zijn goedkoop, milieuvriendelijk en zeer snel leverbaar. Meest voorkomende formaat is ca 40 x 35 cm, maar is door opdrachtgever aan te passen.
Sluiting van het zakje kun je eveneens zelf bepalen, zo kunt u kiezen uit een drukknopje, klittenband of vouwsluiting. Het zakje kan ook aan het tasje gestikt worden.
 

Opvouwbare tasjes met logo


deze handige lichtgewicht tasjes zijn opvouwbaar, dus handig om mee te nemen. Zowel de tas als het zakje kan bedrukt worden met LOGO.

Opvouwbare tassen bedrukken


Opvouwbare tassen zijn hot!

Zeer geschikt give-away en zijn erg populair in verband met de nieuwe regelgeving die is in gegaan begin 2016. dit soort opvouwbare tassen zijn gemakkelijk mee te nemen, zitten opgevouwen naar een klein etui van ca. 9 x 10 cm welke wij aan de binnenzijde van het tasjes stikken.
 

Goedkoop opvouwbare tassen bestellen


Rechtstreeks, af fabriek en in eigen kleur en formaat. Ivm zeer grote opdrachten bieden wij de beste prijzen. Nieuwsgierig? neem contact met ons op.

Deze handige opvouwbare polyester tassen zijn waterafstotend, licht en sterk. Uit voorraad leveren wij deze tas in 20 verschillende kleuren en af fabriek volledig in eigen PMS kleur.

Een hergebruikte boodschappentas helpt het milieu. Deze polyester tassen zijn de oplossing voor 'het verbod op gratis plastic tassen', lees verder >>>.