Plastic Tassen bedrukken

Papieren tassen kleine oplage 


Plastic tassen bedrukken en leveren met een kleine oplage is lastig, doordat de machine een bepaald hoeveelheid materiaal nodig heeft om een productie te kunnen draaien. Een kleine oplage is wel mogelijk bij papieren tasjes.

 

Plastic tasjes met opdruk

 
plastic tasjes met opdruk logo zijn omstreden in verband met de milieuvervuiling hieromtrent. Veel klanten kiezen hiervoor voor een non woven tasjes welke milieuvriendelijk is.
 


Tassen met volledige bedrukking

 
voor het bedrukken van tassen welke wij volledig af fabriek maken kunnen wij volledige bedrukken doordat het materiaal plano wordt bedrukt waarna deze in elkaar gezet kan worden. Dit geldt voor alle tassen welke wij af fabriek bedrukken waaronder ook de populaire big shopper boodschappentassen.

Plastic tassen bedrukken goedkoop

 

Als fabrikant maken wij plastic tassen in eigen formaat en kleur. Goedkoop plastic tassen kan in veel gevallen al vanaf vijf duizend stuks. De goedkope plastic tassen worden geleverd met een hengsel of een uitgestanst handvat.

 

Bedrukte tassen bedrukken

 

Je zou denken dubbel op, toch doordat er gebruikers zoeken op bedrukte tassen bedrukken hebben wij deze omschrijving opgenomen in onze rubriek bedrukte tassen.
 

Luxe tassen bedrukken 

 

Naast goedkope tassen bedrukken wij ook de luxe zakelijke tassen met logo of tekst. Deze luxe tassen worden veelal gebruikt als een luxe relatiegeschenk.