Katoenen Tassen bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Katoenen of Canvas tassen bedrukken?

 

hieronder bevinden zich een groot aantal katoenen tassen welke wij uit voorraad kunnen leveren met snelle levertijden. 
Bedrukte katoenen draagtassen voelen licht en flexibel aan en zijn ook goedkoper dan de luxere canvas tassen. 
Beide tassen bedrukken wij op basis van zeefdruk of transfer bedrukking. Dit afhankelijk van het logo en aantal drukkleuren.
klik op onderstaande afbeelding om de canvas tassen te zien:


Canvas Tassen bedrukken - Bedrukte Canvas Tassen

Katoenen draagtassen bedrukken

 

Iedereen kent ze wel, de bedrukte katoenen tassen. Sinds jaren blijven deze tassen zeer populair. De reden hiervan is dat de katoenen tassen een groot drukoppervlak hebben en leverbaar zijn in veel verschillende kleuren.
Naast de katoenen tassen zijn ook de non woven tassen populair. Deze tassen hebben een iets moderne uitstraling en kunnen ook in een eigen pms kleur en of formaat. Stuur uw logo voor het drukken van katoenen tassen of voor bedrukte non woven tassen naar verkoop@vanslobbe.nl waarna wij vrijblijvend een opzet van een bedrukte katoenen tas per e-mail laten zien.
 

Katoenen schoudertas of strandtas bedrukken

 

Naast de populaire katoenen boodschappentassen zijn er ook veel katoenen modellen leverbaar zoals schoudertassen en katoenen schoudertassen.
De katoenen tassen bedrukken wij door middel van zeefdruk in eigen beheer. Het is ook mogelijk de tassen plano te bedrukken waarna deze in elkaar gezet worden. Voordeel hiervan is dat de tassen een uitermate groot drukoppervlak hebben. Als fabrikant kun je gewoon meer…