Fleece sjaals bedrukken | Bedrukte Fleece sjaals als relatiegeschenk

  Fleece Sjaal Borduren


  Wij hebben een groot assortiment fleece sjaal. Deze categorie zijn de goedkope fleece sjaal ook wel promo fleece sjaal genoemd. De Promo Fleece Sjaals zijn leverbaar in verschillende standaard kleuren, maar kunnen ook volledig custom made gemaakt worden, dus in EIGEN PMS KLEUR.
   

  Fleece Sjaal Relatiegeschenk


  De luxe relatiegeschenken fleece sjaal zijn eveneens verkrijgbaar in verschillende kleuren, echter worden deze vaker voorzien van een borduring in plaats van een bedrukking
   

  Fleece Sjaal Bestellen


  Wilt u fleece sjaals bestellen? En de sjaals bedrukken met uw LOGO om deze cadeau te geven aan uw relaties? Als fabrikant en leverancier maken wij fleece sjaal in een eigen pms kleur. Kijk ook eens naar andere leuke fleece relatiegeschenken zoals handige fleece muts.
   

  Fleece Sjaal bedrukken


  Fleece sjaals bedrukt met LOGO zijn een perfect promotieartikel, maar ook een leuk relatiegeschenk of kerstgeschenk.
  Het bedrukken van fleece sjaal gaat door middel van een transferbedrukking.
   

  Fleece Sjaals borduren


  Fleece sets bestaande uit fleece sjaal met handschoenen, fleece sjaal met fleece muts of alleen een fleece muts met fleece handschoenen. Klik op de afbeelding voor alle mogelijkheden.
  Lekkere warme wintersjaal fleece sjaal met bedrukking.
  Naast bedrukte fleece sjaals, welke in zeer veel kleuren leverbaar zijn, hebben wij ook een groot assortiment aan fleece mutsen en fleece handschoenen

  RUIM 50 verschillende fleece sjaals welke allemaal kunnen bedrukken of borduren met LOGO of tekst.

  RSS Feed