Horloges bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal
Fitness horloge smartwatch relatiegeschenk

29.02.2016

Fitness horloge of smartwatch als relatiegeschenk? Doen!

 

Het aantal verkochte fitnessgadgets neemt naar verwachting in 2015 af als gevolg van nieuwe smartwatches. In 2016 trekt de verkoop echter weer fors aan.
Voor 2016 voorspelt de marktonderzoeker in totaal 91,3 miljoen verkochte fitnessgadgets.

Die gadgets worden onderverdeeld in vijf groepen: slimme armbanden, sporthorloges, fitness-monitors, hartslagmeters met borstband en slimme kleding. De grootste groei op het gebied van fitnessgadgets is te wijten aan die slimme kleding. De verkopen groeien volgens Gartner van 100.000 stuks in 2014 naar 26 miljoen in 2016.


Horloges en klokken

 

Horloges en Klokken bestellen als relatiegeschenk zijn uitermate geschikt als promotieartikel en de perfecte reclame ter promotie van uw bedrijf. Alle horloges en klokken zijn leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren en kunnen allemaal bedrukt worden met uw logo of tekst. Ook maken wij horloges en klokken geheel custom made. Maatoplossingen voor bedrukte horloges en klokken en andere promotieartikelen zijn voor Van Slobbe geen uitzondering. Wij leveren onder andere bedrukte herenhorloges, dameshorloges en sporthorloges. Wij leveren ook merkhorloges van het merk Slazenger. Bekijk ons assortiment en bestel direct online. Een offerte aanvragen kan natuurlijk ook.