Horloge met logo bedrukken

Prijs per stuk Prijs totaal

Voordelige horloges aanschaffen

 

Wilt u voordeloge horloges aanschaffen, bijvoorbeeld als relatiegeschenk? U kiest uit een uitgebreid assortiment, waardoor het verstandig is daar even de tijd voor te nemen. Blader door de verschillende modellen heen en ga op zoek naar een horloge dat u direct aan weet te spreken.
 

Uitgebreid assortiment horloges

 

U kiest uit een uitgebreid assortiment, van klassieke en mannelijke horloges tot juist de meer vrouwelijke en fleurige exemplaren. Ga voor een transparant bandje, een moderne afwerking of juist de klassieke en analoge wijzerplaat die sinds een paar jaar weer helemaal terug is. Selecteer alleen het horloge, of ga daarnaast op zoek naar een van de horlogekisten die we erbij leveren om het geschenk op een luxe manier aan te kunnen bieden.
 

Horloges en toebehoren

 

Uiteraard vindt u bij Vanslobbe talloze verschillende horloges, maar kunnen we u daarnaast uitstekend van dienst zijn met de verschillende toebehoren. Wat dacht u bijvoorbeeld van een doekje om het horloge schoon te maken? Ga voor een fel en kleurrijk exemplaar, of houd het aan de andere kant juist wat rustiger. Blader door de horloges en ga op zoek naar het exemplaar dat er voor u direct uit zal springen.