Opblaasbare spa's

Dankzij de ingebouwde anti-icing technologie en de krachtige verwarmingsmotor in onze opblaasbare spa's is het mogelijk om ook in de winter te genieten in de tuin.


Waarom spa's bestellen bij Van Slobbe?
► Gepatenteerde inbouwmotor
Spa
► Ingebouwde "SHHH"- functie
► In 5 min. automatisch opgeblazen
► Elite, Premium en Delight Spa's
► Nr 1 in draagbare- en opblaasbare Spa's
► Snel uit voorraad leverbaar
► Lage prijzen vanaf € 623,50

Bekijk hier ons volledige assortiment. 

Meer informatie

Aanpasbare belintensiteit:
Het gepatenteerde 360-graden airjet-systeem vult de opblaasbare jacuzzi met duizenden bubbels. De verspringende jets duwen bubbels vervolgens naar het midden van de jacuzzi, waardoor een uitgebalanceerde lichaamsmassage ontstaat. Het is nu ook mogelijk om de kracht van de bellen aan te passen d.m.v. de instelbare 3 intensiteitsniveaus.

Anti-icing systeem:
Over het algemeen wordt aanbevolen de hottub niet te verlaten of op te zetten als de buitentemperatuur lager is dan 4°C. Het circulatiesysteem, de pomp en de leiding kunnen namelijk beschadigd raken als de temperatuur plotseling daalt en onder 1°C komt. Het gloednieuwe anti-icing systeem neemt dit risico weg. Wanneer de watertemperatuur lager is dan 1°C, draait de kachel automatisch totdat het water wordt verwarmd tot 3°C. Dit helpt voorkomen dat het water bevriest. De hottub zal hierdoor veel langer meegaan.

Slimme filtratie:
Het nieuwe filterpatroon met 90 plooien en een filteroppervlak van 0,3 m2 zorgt voor een geavanceerde autofiltratiefunctie van 4 uur. Het meest efficiënte filtersysteem op de markt!

Uw filtercartridge vervangen:
Om te zorgen voor optimale waterkwaliteit is de controller uitgerust met een herinneringsfunctie voor het vervangen van het filterpatroon, zodat u niet vergeet om hem elke 150 uur te vervangen. De PTC-technologie (Positive Temperature Coefficient) is op alle spaproducten toegepast. Het biedt een warme en comfortabele spa-ervaring en zorgt voor een snelle opwarmfunctie.

De voordelen op een rij:
1. Hoog rendement keramische verwarmingstechnologie
2. Hogere verwarmingsprestaties in vergelijking met roestvrijstalen verwarmingselement
3. Energiebesparing en lage bedrijfskosten
4. Langere levensduur
5. Van Slobbe PTC-octrooi


Bekijk ons assortiment hier.

Neem contact met ons op

Error 404