Goedkoop boodschappentassen

Goedkoop polyester tassen bedrukken ➤ Milieuvriendelijk


Rechtstreeks af fabriek goedkope polyester boodschappentassen
Gegarandeerd de beste prijzen!
Polyester tassen bedrukken wij af fabriek. Eigen formaat en kleur mogelijk.
Het opbergzakje kan ook aan het tasje gestikt worden zodat het tasjes opgevouwen kan worden.
 

Duurzame Big Shopper boodschappentassen

 

wilt u liever een grotere Big Shopper boodschappentas?  Wij maken boodschappentassen zoals Albert Heijn, Jumbo, Dirk etc volledig custom made en all-over bedrukt. Nieuwsgierig, klik hier >>>>
Big Shopper boodschappentassen bestellen

Hoe werken de opvouwbare tassen? Klik hier >>> 


Goedkoop tasjes bedrukken, polyester

210D polyester tasjes zijn goedkoop, milieuvriendelijk en zeer snel leverbaar. Meest voorkomende formaat is ca 40 x 35 cm, maar is door opdrachtgever aan te passen.
Sluiting van het zakje kun je eveneens zelf bepalen, zo kunt u kiezen uit een drukknopje, klittenband of vouwsluiting. Het zakje kan ook aan het tasje gestikt worden.
 

Opvouwbare tasjes met logo


deze handige lichtgewicht tasjes zijn opvouwbaar, dus handig om mee te nemen. Zowel de tas als het zakje kan bedrukt worden met LOGO.

Opvouwbare tassen bedrukken


Polyester opvouwbare tassen zijn hot!

Zeer geschikt give-away en zijn erg populair in verband met de nieuwe regelgeving die is in gegaan begin 2016. dit soort opvouwbare tassen zijn gemakkelijk mee te nemen, zitten opgevouwen naar een klein etui van ca. 9 x 10 cm welke wij aan de binnenzijde van het tasjes stikken.
 

Goedkoop opvouwbare tassen bestellen


Rechtstreeks, af fabriek en in eigen kleur en formaat. Ivm zeer grote opdrachten bieden wij de beste prijzen. Nieuwsgierig? neem contact met ons op.
Deze handige opvouwbare polyester tassen zijn waterafstotend, licht en sterk. Uit voorraad leveren wij deze tas in 20 verschillende kleuren en af fabriek volledig in eigen PMS kleur.
Een hergebruikte boodschappentas helpt het milieu. Deze polyester tassen zijn de oplossing voor 'het verbod op gratis plastic tassen', lees verder >>>.