Van Slobbe BV, opgericht in 1941.

Van Slobbe BV is opgericht in 1941 en heeft daarmee een rijke geschiedenis als het oudste bedrijf in de promotionele producten branche. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Rotterdam en we hebben een strategisch partnerkantoor in Shenzhen, China.  

Onze Missie:

"Een positieve verandering te bewerkstelligen door het aanbieden van het perfecte geschenk met minimale impact, waarmee bedrijven hun werknemers en klanten inspireren. Ons doel is om de negatieve impact van onze bedrijfsactiviteiten op het milieu te verminderen. Wij streven dit na door te investeren in onderzoek en ontwikkeling van milieuvriendelijke alternatieven binnen onze branche en door samen te werken met anderen om de sector te transformeren naar een duurzamere toekomst. Zo willen wij bijdragen aan het oplossen van de milieuproblemen waarmee onze planeet wordt geconfronteerd."

 

  • Een onvergetelijke geschenkervaring creëren met minimale impact.

Ons doel is om de waardering voor onze geschenken te vergroten en de band tussen gever en ontvanger te versterken. Dit doen we door ons te richten op het leveren van de hoogst mogelijke kwaliteit, gedefinieerd door duurzaamheid, functionaliteit en een minimaal gebruik van natuurlijke hulpbronnen. We streven ernaar om waar mogelijk (gecertificeerde en traceerbare) gerecyclede materialen te gebruiken, om zo onze ecologische voetafdruk te verkleinen.

  • Onze verantwoordelijkheid nemen ten opzichte van de gemeenschappen waarin we actief zijn.

Wij zien onszelf als een essentieel onderdeel van een breder ecosysteem van belanghebbenden, inclusief onze medewerkers, leveranciers en klanten. We erkennen onze verantwoordelijkheid naar al deze partijen en houden rekening met hun welzijn bij het nemen van beslissingen. Ons beleid is gericht op het aannemen van mensen die deze fundamentele waarden delen, waarbij we diversiteit hoog in het vaandel hebben staan.

  • Open en transparant

Wij streven naar maximale openheid en transparantie in al onze zakelijke activiteiten, waarbij we onze klanten en andere belanghebbenden betrekken bij onze beslissingen en processen. Wij geloven in duidelijke en eerlijke communicatie over ons beleid, onze prestaties en onze producten en diensten om het vertrouwen van onze stakeholders te winnen en te behouden. Binnen ons bedrijf en in onze externe relaties hechten we veel waarde aan transparantie en stimuleren we open communicatie, samenwerking en een minimalistische aanpak.

  • Streven naar 'positive change'

Wij erkennen de invloed van onze industrie op het milieu en nemen verantwoordelijkheid om onze manier van zaken doen fundamenteel te veranderen. Bij het nemen van beslissingen houden wij rekening met de mondiale milieuproblematiek en streven wij naar acties die het probleem minimaliseren. Onze acties worden regelmatig geëvalueerd en herzien om onze prestaties te verbeteren. Als pionier in de markt willen wij een voorbeeld stellen voor de rest van de industrie.

  • Geef terug aan de planeet

Als bedrijf erkennen we onze verantwoordelijkheid om terug te geven aan de planeet die ons ondersteunt. We zijn ons ervan bewust dat onze bedrijfsactiviteiten een impact hebben op het milieu en daarom streven we ernaar om de schade te beperken en waar mogelijk te herstellen. Dit doen we door middel van acties zoals het planten van bomen, het ondersteunen van milieuprojecten en het verminderen van onze uitstoot. We zijn vastbesloten om onze inspanningen voortdurend te evalueren en te verbeteren om een positieve impact op de planeet te blijven maken.

Wij hanteren een efficiënte werkwijze en zijn in staat om onze prijzen concurrerend te houden door ons grote inkoopvolume. Onze streng geselecteerde toeleveranciers zijn verplicht om aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen, waardoor wij een constant niveau van uitstekende kwaliteit in ons assortiment kunnen garanderen. Onze expertise wordt versterkt door eigen importkanalen. Daarnaast bieden wij voor diverse klanten met hun eigen brandportal een complete service, inclusief beheer. Als je meer informatie wenst, kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Neem contact met ons op
Vraag over dit product? Neem dan contact met ons op via: