PRIVACY- EN COOKIEBELEID

    Welkom op de site of één van de dochtersites van ‘Van Slobbe’. Van Slobbe is ervan overtuigd dat de bescherming van haar gebruikers, bezoekers en klanten van haar websites van groot belang is voor haar activiteiten. De informatie die Van Slobbe over deze personen verwerkt (hierna aangeduid als: "persoonsgegevens") wordt dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. Van Slobbe houdt zich daarbij aan alle toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Wet bescherming persoonsgegevens.

    Meer informatie over het College Bescherming Persoonsgegevens en over privacy kun je vinden op http://www.cbpweb.nl.


    SOORTEN GEGEVENS EN DOELEINDEN

    Van Slobbe kan bij het aanbieden van diensten persoonsgegevens verwerken. Het gaat hierbij om NAW gegevens. De servers van Van Slobbe leggen voorts automatisch bepaalde gegevens vast, zoals URL, IP-adres, browsertype en -taal, en de datum en tijd van je bezoek aan onze websites.

    Van Slobbe verzamelt en verwerkt via de door haar geëxploiteerde websites persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

    1. voor de totstandkoming en uitvoering van de met jou gesloten overeenkomst en om je de overeengekomen diensten, producten en/of informatie aan te bieden, te leveren en deze aan te passen aan je behoeften en wensen;
    2. als het gaat om een betaalde dienst, om te factureren. Financiële gegevens worden nooit op een website gepubliceerd door Van Slobbe, en ook niet aan derden ter beschikking gesteld voor doeleinden anders dan het uitvoeren van de overeenkomst;
    3. om gericht aanbiedingen te doen, zo kan bijvoorbeeld een advertentie worden getoond van een product waarvan Van Slobbe op basis van door haar verwerkte gegevens vermoedt dat het je interesse heeft. In het kader van de optimalisatie van het doen van de aanbiedingen kan Van Slobbe een profiel van je opstellen;
    4. om je een nieuwsbrief, aanbieding, gebruikersinformatie, service bericht of andere elektronische boodschap toe te sturen;
    5. om haar websites en bijbehorende technologieën te analyseren, te onderhouden, te beveiligen en te optimaliseren;
    6. om te voldoen aan de op Van Slobbe rustende wet- en regelgeving.

    Van Slobbe bewaart je persoonsgegevens in beginsel zolang als dat nodig is voor bovengenoemde doeleinden, of om te voldoen aan wettelijke (bewaar)verplichtingen.


    DELEN EN BEKEND MAKEN VAN PERSOONSGEGEVENS

    Van Slobbe kan persoonsgegevens die door haar worden verwerkt, uitwisselen met haar groepsmaatschappijen en je persoonsgegevens combineren met gegevens die zijn verzameld in het kader van jouw aankoop of gebruik van producten of diensten van Van Slobbe of haar groepsmaatschappijen. Indien je bezwaar hebt tegen het uitwisselen en combineren van jouw persoonsgegevens met Van Slobbe groepsmaatschappijen, kan je dit melden via info@vanslobbe.nl.

    Van Slobbe kan bepaalde geanonimiseerde gegevens delen met derden, zoals het aantal gebruikers dat met een bepaalde zoekterm heeft gezocht, of hoeveel gebruikers op een bepaalde advertentie hebben geklikt. Aan de hand van deze gegevens kun je niet worden geïdentificeerd.


    BEVEILIGING

    Van Slobbe handhaaft te allen tijde een beveiligingsniveau bij de verwerking van persoonsgegevens dat gezien de stand van de techniek voldoende is om ongeoorloofde toegang tot, aanpassing, openbaarmaking of verlies van persoonsgegevens te voorkomen.


    VERZET, INZAGE, WIJZIGING EN VERWIJDERING VAN PERSOONSGEGEVENS

    Van Slobbe wil duidelijk zijn over de manier waarop ze met jouw persoonsgegevens omgaat. Dit privacy- en cookiebeleid wil daar een bijdrage aan leveren. Als je echter vragen hebt over de manier waarop Van Slobbe met je persoonsgegevens omgaat, kun je altijd een bericht sturen aan: info@vanslobbe.nl.


    COOKIES

    Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van je computer. Cookies kunnen je computer of de bestanden die op jouw computer staan niet beschadigen.

    Aan de hand van cookies kunnen websites van Van Slobbe je herkennen als je deze weer bezoekt. Cookies worden bijvoorbeeld gebruikt om bij te houden welke producten jij in je winkelwagentje hebt liggen of om de voorkeuren die je hebt ingesteld voor een bepaalde dienst of webpagina vast te leggen.

    Ook kunnen cookies worden gebruikt om advertenties op de websites die je bezoekt beter op je behoeften en interesses af te stemmen, om te voorkomen dat je een bepaalde advertentie te vaak ziet en om te registreren hoe vaak een advertentie wordt vertoond.

    Van Slobbe maakt gebruik van sessie cookies, deze worden automatisch verwijderd op het moment dat je je internetbrowser afsluit.

    Als je het plaatsen van cookies onmogelijk maakt, bestaat de kans dat bepaalde functies niet werken of dat je van bepaalde diensten van Van Slobbe geen gebruik kunt maken.

    Zoals reeds eerder vermeld kan Van Slobbe persoonsgegevens die door haar worden verwerkt, uitwisselen met haar groepsmaatschappijen en je persoonsgegevens combineren met gegevens die zijn verzameld in het kader van jouw aankoop of gebruik van producten of diensten van Van Slobbe of haar groepsmaatschappijen, waaronder ook via cookies verzamelde surfgegevens.

    Je kan zelf beslissen of je cookies wilt accepteren of weigeren of dat je wilt dat je browser je op de hoogte stelt wanneer er een cookie wordt geplaatst. Hiervoor dien je de instellingen in je browser aan te passen. Aangezien iedere browser anders is, verwijst Van Slobbe je naar het "help'' menu van je browser voor het instellen van je cookie-voorkeuren. Tevens kan je je op http://www.google.nl/privacy_ads.html afmelden voor het plaatsen van cookies door Google en haar groepsmaatschappijen.


    WELKE COOKIES KUNNEN ER WORDEN GEPLAATST?

    Hieronder vind je een overzicht van de cookies die Van Slobbe plaatst of laat plaatsen.

    Functionele cookies

    Doel 

    PHPSESSID

    Algemene sessiecookie

    COOKIE_AGREED

    Slaat je keuze van de bezoeker om wel/geen cookies te accepteren op. 

    Niet-functionele cookies

    Doel

     _utma, _utmb, _utmc en andere _utmc-cookies

    Cookies die Google Analytics gebruikt voor het bijhouden van bezoekersstatistieken.

    VISITOR_INFO1_LIVE en PREF

    Dit zijn cookies die geplaatst worden door YouTube wanneer videocontent op pagina’s wordt ingevoegd.  

     Id, _drt_

    Cookies die geplaats worden wanneer in een YouTube filmpje reclame wordt getoond.  

    Welke cookies kunnen anderen plaatsen bij een bezoek aan Van Slobbe?

    Facebook, Google +1, LinkedIn, Twitter Social Media buttons op diverse plaatsen op Tweakers.net. Met cookies wordt bijvoorbeeld bijgehouden of je al op de Facebook-knop 'Like' hebt gedrukt.

    Youtube.com en diverse andere videohosters. Bij video's die door gebruikers en medewerkers van Tweakers.net zijn geplaatst, worden vaak cookies geplaatst. De bekendste videohoster is Youtube, maar er zijn er veel meer.

    Diverse afbeeldingenhosters Bij door gebruikers geplaatste afbeeldingen kunnen cookies worden geplaatst. Bekende afbeeldingenhosters zijn Flickr, Facebook en ImageShack.


    WIJZIGEN VAN HET PRIVACY- EN COOKIEBELEID

    Van Slobbe behoudt zich het recht voor haar privacy- en cookiebeleid aan te passen. Van Slobbe adviseert je dan ook regelmatig op deze pagina te kijken of er veranderingen zijn doorgevoerd. Indien Van Slobbe wezenlijke wijzigingen aanbrengt zal zij zorg dragen voor een meer opvallende kennisgeving, bijvoorbeeld via email voor bepaalde diensten.


    Dit privacy- en cookiebeleid is laatst gewijzigd op 12 december 2012.