Toon filteropties

Prijs

t/m

Kleur

Merk

VR brillen bedrukken

Heb je een doelgroep die geïnteresseerd is in de nieuwste technologische snufjes? VR brillen bedrukken met jouw logo is dan een leuke optie als relatiegeschenk. Super leuk en creatief!  Van Slobbe heeft een ruim assortiment geschikt voor iedere prijsklasse. Zo bieden wij goedkope opvouwbare vr brillen en grotere modellen die meer luxe en comfort bieden. VR brillen bedrukken kunnen wij volledig in full door middel van offset of digitale transfer. De goedkoopste optie is een tampondruk in 1 tot 4 kleuren. Ook deze drukmethode zorgt voor een mooie opdruk! VR brillen met logo leveren wij al vanaf 10 stuks, afhankelijk van het gekozen model. Goedkope virtual reality brillen bedrukken wij al vanaf 100 stuks.

Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 500 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 1.000 stuk(s) Dinsdag 21 mei - Bedrukt in circa 20 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 250 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf Prijs op aanvraag
Vanaf 500 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 2,30
Beschikbare kleuren:
Vanaf 10 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 7,76
Beschikbare kleuren:
Vanaf 50 stuk(s) Vrijdag 3 mei - Bedrukt in circa 10 werkdagen
vanaf € 1,34
Beschikbare kleuren:
Vanaf 1 stuk(s) -
vanaf € 2,99

Wat zijn VR brillen en hoe werken ze?

Met VR brillen (VR staat voor virtual reality) is het mogelijk om een volledig digitale wereld te creëren voor de gebruiker. Zo kan je vanuit je luie stoel de Caribean verkennen! Deze technologie wordt dan ook gebruikt voor veel verschillende doeleinden. Zo gebruiken fabrikanten van spelcomputers vr brillen om de game ervaring te verbeteren, gebruiken bedrijven ze om hun klanten een virtuele tour aan te bieden en staan er al duizenden virtual 3D video’s op YouTube. Mensen kunnen hierbij bijvoorbeeld een kijkje nemen op Mars of de maan.

Bedrukte VR brillen kunnen in combinatie met verschillende apparaten worden gebruikt, zoals een smartphone, tablet en een computer. Het apparaat van de gebruiker projecteert twee verschillende beelden voor elk oog. Dankzij de VR bril worden beide beelden van elkaar gescheiden en ziet elk oog slechts één beeld, waardoor de illusie van 3D-beeld ontstaat. Daarnaast kunnen bewegingen van het hoofd worden geregistreerd wat resulteert in een 3D-wereld waarin gebruikers vrij kunnen rondkijken.

VR bril met logo

Lijkt het je leuk om VR brillen met logo weg te geven als relatiegeschenk? Wij hebben veel verschillende modellen die wij op allerlei manieren kunnen bedrukken. Zo kan je kiezen voor VR brillen bedrukken met een subtiele opdruk in 1 tot 4 kleuren door middel van tampondruk of een full colour bedrukking via offset druk of digitale transfer. Offset gebruiken wij het vaakst bij grote oplages en digitale transfer bij de kleinere aantallen. Ben je op zoek naar custom made vr brillen die niet alleen all over kunnen worden bedrukt, maar ook in een vorm van jouw keuze? Vanwege onze eigen productiefaciliteiten in China kunnen wij ze al vanaf 500 stuks volledig op maat maken. Meer weten? Neem dan contact met ons op via onze live chat, mail of bel ons. Voor VR brillen met logo kan je natuurlijk ook direct een offerte aanvragen of bestellen. Voeg het logo bij in EPS of AI formaat en wij sturen je binnen 24 uur een gratis drukproef toe.

3D brillen bedrukken

Ook leuk als relatiegeschenk, 3D brillen bedrukken! De populariteit van 3D films wordt steeds groter, dus bijna iedereen bekijkt er weleens 1 in de bioscoop. Het is daarom ook een goed idee om 3D brillen met logo weg te geven, zodat jouw relaties ze niet meer los hoeven te kopen. 3D brillen gaan lang mee, dus ze zullen nog regelmatig in aanraking met jouw logo komen. Wij kunnen ze al vanaf 500 stuks volledig op maat maken met een eigen ontwerp en bedrukking. 3D films worden ook thuis steeds vaker bekeken, dus bedrukte 3D brillen speel jij in op 1 van de populairste trends van de afgelopen jaren.

VR bril weggeven als relatiegeschenk

Bedrukte VR brillen zijn op allerlei manieren in te zetten. Kies er bijvoorbeeld voor om ze in te zetten bij een marketingactie, als onderdeel van een cadeaupakket of gebruik VR brillen als relatiegeschenk. Dit is een erg leuke optie als je een doelgroep hebt dat houdt van moderne technologie. Ook een leuk promotieartikel als je bijvoorbeeld een IT bedrijf hebt! Weet je niet zeker welk model het beste past bij jouw situatie? Begrijpelijk want er zijn een groot aantal modellen die niet bij alle apparaten werken. Laat je dan ook zeker adviseren over het meest geschikte model en de bedrukking! VR brillen bedrukken doen wij regelmatig en kunnen je dan ook zeker goed van dienst zijn.